Obavijesti

Show

Komentari 29

Mia Begović: Martina Vrbos je zapravo glavna manipulatorica

Mia Begović: Martina Vrbos je zapravo glavna manipulatorica
9

Glumica je pričala o 'Survivoru'. Kristinu je nazvala glavnom manipulatoricom, no, kaže, shvatila je da ju je time počastila komplimentom koji nipošto ne zaslužuje

VIDEO

U ''Survivor: Povratak u civilizaciju' emisiji uživo gostovala je Mia Begović (49). Glumica su članovi plemena Matambo na plemenskom savjetu izbacili i poslali na otok odbačenih gdje ju je dočekala Jelena Mačić koju je pleme izbacilo u prvom tjednu showa. 

- Nisam osoba koja živi u šabloni pa moj odlazak u 'Survivor' nije čudan. Htjela sam vidjeti što može žena od 50 godina - rekla je Mia koja je ovakvu vrstu showa i prije gledala. 

'Zamjerali su mi moje veselje'

Kaže da pojedini natjecatelji u showu nisu birali sredstva kojima dolaze do cilja jer imaju frustracije u privatnom životu. Svađu s Markom u koju se uvukla jer ga je optužila za manipulacije objasnila je svojom željom za istinoljubivosti koja se drugima nije svidjela. 

- Kad sam bila jako dobra u borbama vidjela sam da me krivo gledaju. Zamjerali su mi moje veselje - rekla je glumica te dodala kako je osjećala međugeneracijski jaz između sebe i ostalih.

'Martina je glavna manipulatorica'

Kristinu Bekvalac smatra manipulatoricom koja svojom nježnošću i inteligencijom jako dobro zna 'smotati' ljude oko malog prsta. Iako je bila uvjerena da je Kristina najveći manipulator, Mia je rekla da ju je počastila komplimentom koji zapravo ne zaslužuje jer je 'maherica' zapravo Martina Vrbos. 

- Divim se i jednoj i drugoj i nadam se da će i u privatnom životu znati primijeniti istu lukavu taktiku kao i u showu. Ja ću ga pratiti, možda nešto naučim - rekla je Mia.  Za Nevena Ciganovića Mia je rekla da ima iskustva u reality showovima i zato već zna kako se treba ponašati. 

- Neven i Aleks spasili su mi život kad sam ostala bez daha i ja sam im beskrajno zahvalna - rekla je glumica kojoj kćer Maja Lena Lopatny nije pritekla upomoć. Maja, kaže, nije došla jer je vidjela da mi je netko već pomogao. 

'Ava je pravo čudo'

Glumica kaže da su je Stanija i Ava Karabatić ugodno iznenadile kad ih je upoznala. 

- Ava zna toliko podataka da je to nevjerojatno - rekla je glumica te dodala da joj to što su se starlete skinule i pokazale grudi nije degutantno. 

'Glumice su uvijek iskrene'

U studiju je bila i glumica Mina Lazarević koja je s Mijom glumila u 'Tko se boji Virginije Wolf'. Glumica kaže da je gledala show i divi se Miji, no ne bi joj pomogla u situaciji kad se utapala jer se boji dubina i nemani u vodi. 

- Eto, to su glumice! Uvijek iskrene - rekla je Mia sa smiješkom. 

Glumica kaže da zna da njenoj kćeri nije bilo lako biti u showu s majkom te dodaje da je Maja jako tvrdoglava i da klan između njih dvije nikad nije dolazio u obzir. Mina je rekla da se iz showa vidjelo da je Mia dobro odgojila kćer i od nje napravila samostalnu djevojku kako bi svaka majka trebala.

- Samu sebe sam iznervirala jer sam se dala drugima iznervirati, ali takva sam, uvijek reagiram iskreno - kaže Mia te dodaje da je to njen najveći problem.

Mia ne zna što je 'žlundra'

Mia i voditeljica Antonija Blaće u emisiji su otvarale kokos. Otvorile su ga u isto vrijeme i pile mlijeko. 

U pregledu tjedna Avino recitiranje pjesmice Mia je nazvala neodoljivim i šarmantnim, ali nije znala objasniti riječ 'žlundrasto' koju je Neven upotrijebio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško