Show

Komentari 2

Mia Dimšić na Porinu u rodnom Osijeku: Kao da su mi se spojila dva svijeta, privatni i poslovni

Mia Dimšić na Porinu u rodnom Osijeku: Kao da su mi se spojila dva svijeta, privatni i poslovni

Pripremam se, ima puno posla, od Opatije nisam stala niti jedan dan. Jako je stresno, ali i lijepo. Nova iskustva, prilika da rastem. Brzo će to, za mjesec dana, prokomentirala je pjevačica nadolazeći Eurosong

Baš mi je lijepo. Ovo je prvi put otkako sam na sceni da je Porin u Osijeku i baš sam ponosna. Srce mi je veliko, rekla nam je ovogodišnja hrvatska predstavnica za Eurosong u Torinu, Mia Dimšić (29).

POGLEDAJTE VIDEO: INTERVJU S MIJOM DIMŠIĆ

 

U njezinom rodnom gradu, Mia je bila u ulozi prezentera na Porinu. 

- Kao da su mi se dva svijeta spojila u jedno, privatni i poslovni. Želim se zabaviti s ljudima koje nisam vidjela 100 godina - kaže Mia.

Komentirala nam je i odlazak na Eurosong koji dolazi uskoro.

- Pripremam se, ima puno posla, od Opatije nisam stala niti jedan dan. Jako je stresno, ali i lijepo. Nova iskustva, prilika da rastem. Brzo će to, za mjesec dana - ističe pa nastavlja: 

- Očekujem da ću se dobro zabaviti. Vidjeti tu veliku pozornicu, upoznati druge izvođače, razmijeniti neka iskustva, savjete. Samim time što idem tamo sam zahvalna, sve ostalo je samo plus - zaključila je Osječanka s osmijehom na licu.

Mia je za svečanost odabrala kratku crnu haljinu u kojoj su do izražaja došle njezine vitke noge, a pozirala je u društvu legendarnog kolege i člana Najboljih hrvatskih tamburaša Stanka Šarića (61). Oboje su dobro raspoloženi pozirali pred okupljenim fotografima, a Mia nije skidala osmijeh s lica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci