Show

Komentari 1

Michael Fassbender kaže da će 'Assassin's Creed' biti odličan

Michael Fassbender kaže da će 'Assassin's Creed' biti odličan

Poznati glumac, koji je ove godine opet nominiran za Oscara, je osim uloge tajnog ubojice za novi film preuzeo i ulogu producenta. Odlične vijesti ako se nas pita

Fassbender, koji glumi u nadolazećoj ekranizaciji poznate i popularne franšize video igara, 'Assassin's Creed', izjavio je da mu se čini da će film biti nešto posve posebno u tom žanru.

Film, koji nije direktna adaptacija igre, već je posve novi materijal, završio je sa snimanjem svih važnih dijelova i ušao je u postprodukciju. Kako je Fassbender po prvi put i producent u nekom djelu, shvatio je mnogo važnih stvari.

- Bilo je odlično. Puno sam naučio kroz svoje iskustvo kao producent. Mislim da smo napravili nešto originalno u ovom žanru - izjavio je glumac.

Na pitanja o glavnom liku nije se libio odgovarati.

- On je autsajder. U raznim domovima i zatvorima je bio od kad je bio tinejdžer. Bio je izgubljen. Zato se i mogao poistovjetiti sa svojim porijeklom - rekao je Fassbender.

U filmu pratimo Calluma Lyncha (Michael Fassbender), koji putem nove genetske tehnologije dobije sjećanja svojeg pretka Aguilara, u 15.st. u Španjolskoj. Nakon otkrića da potječe iz tajnog društva plaćenih ubojica, Asasina, Callum krene uništavati zlu organizaciju Templara koji ugrožavaju današnji svijet.

Uz Fassbendera se u filmu pojavljuju i Ariane Labed, Marion Cotillard, Brendan Gleeson, Jeremy Irons, Michael Kenneth Williams te Brian Gleeson. U kinima ćemo ga moći pogledati krajem zime 2016.

Najčitaniji članci