Obavijesti

Show

Komentari 22

Michelle Obama šokira stilom: Utegnula se u blještave čizme

Michelle Obama šokira stilom: Utegnula se u blještave čizme
5

Moja odjeća šalje poruku. Odlučila sam iskoristiti ovo gostovanje i dati priliku nekim novim mladim dizajnerima koji inače ne bi imali priliku dobiti toliko pozornosti, rekla je Michelle Obama

VIDEO

Bivša američka prva dama Michelle Obama (54) šokirala je jučer javnost najnovijim modnim odabirom. Gostovala je u Barclays centru u Brooklynu i razgovarala sa zvijezdom serije 'Seks i grad' Sarah Jessicom Parker (53), a svi su komentirali samo Obamin outfit. 

Michelle je za tu prigodu odjenula žutu haljinu dizajnera Balenciaga i svjetlucave visoke čizme iste marke koje koštaju oko 26 tisuća kuna.

- Moja odjeća šalje poruku. Odlučila sam iskoristiti ovo gostovanje i dati priliku nekim novim mladim dizajnerima koji inače ne bi imali priliku dobiti toliko pozornosti. Zbog toga sam izabrala Jasona Wu-a za svoju inauguracijsku haljinu - rekla je Michelle, prenosi Mirror.

Barack Obama kao Djed Mraz dijelio darove bolesnoj djeci
Barack Obama kao Djed Mraz dijelio darove bolesnoj djeci

Michelle je nedavno objavila knjigu 'Becoming' u kojoj je otkrila dosad nepoznate detalje iz njenog privatnog života. Michelle je opisala dio svog djetinjstva, ali i obiteljski život s bivšim američkim predsjednikom Barackom Obamom (57).

U.S. President Barack Obama and U.S. first lady Michelle Obama speak before the arrival of Italian Prime Minister Matteo Renzi and his wife Agnese Landini at the White House in Washington.

Memoari supruge bivšeg američkog predsjednika već prvog dana prodani su u 750.000 primjeraka. Kako piše The Hollywood Reporter, to je jedan od ovogodišnjih književnih rekorda. U njoj progovara o svom djetinjstvu, fakultetu, rasizmu, braku i svojim kćerima te iskustvu u politici.

Former U.S. President Obama and first lady Michelle Obama sit together prior to portraits unveiling at the Smithsonian’s National Portrait Gallery in Washington

- Ova knjiga mi puno znači. Otvorila sam dušu. Nadam se da će se ljudi moći poistovjetiti s njom i pronaći snagu za daljnje borbe u životu. Svačija priča je posebna na neki način i mislim da može pomoći svima - kaže Michelle.

Pokretanje videa...

01:09

VIDI OVO! Ljubav, pomaganje, majčinstvo: Ovih 10 citata princeze Diane zauvijek ćemo pamtiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...