Obavijesti

Show

Komentari 10

Mihaljević bi Vlahi Arbuliću dodijelio medalju za hrabrost

Mihaljević bi Vlahi Arbuliću dodijelio medalju za hrabrost
4

Nastupiti kao debitant pored svih talentiranih natjecatelja i stati pred onako jak žiri sa svojom pjesmom jako je hrabro, kaže skladatelj i producent Branimir Mihaljević

VIDEO

Ogovaranja i tračevi inspirirali su Vlahu Arbulića (24) da napiše pjesmu. Sve što oko sebe čuje je “bla, bla, bla”, a on bi najradije “run, run, run”, pjevao je dečko Tatjane Dragović (36) u showu “X Factor”.

Naši glazbeni producenti i skladatelji nisu impresionirani njegovim prvim nastupom s kantautorskom pjesmom.

- Čuo sam pjesmu i nemam želje čuti je još jednom - kaže Branimir Mihaljević (40). Skladatelj i producent dodaje da je Vlaho ambiciozno krenuo. Nastupiti kao debitant pored svih talentiranih natjecatelja i stati pred onako jak žiri sa svojom pjesmom, smatra Mihaljević, jako je hrabro. Dodaje da bi mu dao medalju za hrabrost. Njegov kolega Nikša Bratoš (55) blaži je prema Vlahi. S dubrovačkim manekenom poznaje se šest godina. Smatra ga talentiranim autorom i gitaristom.

- Jedini problem može mu biti domaće tržište jer Vlaho radi pjesme koje zvuče kao da su iz neke zapadne zemlje, Amerike ili Engleske. Njegovo tržište treba biti šire od regije - kaže Bratoš. Mnogi su Vlahu zbog njegove lako pamtljive melodije i izgleda usporedili s latinoameričkim seks-simbolom Enriqueom Iglesiasom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nastup Vlahe Arbulića u Beogradu gledale su njegova djevojka Tatjana Dragović i njihova osmomjesečna kći Luce. Dok je Vlaho pjevao na playback, u pozadini su se izmjenjivale njegove fotografije iz manekenskih dana.

- Ako želi pjevati, mora u to ući ozbiljno, igrati na sve ili ništa. Mora odlučiti želi li biti glazbenik ili maneken, jer ljudi koji svaštare na kraju izgube na svim poljima. Po meni su mu šanse da uspije u glazbi polovične - smatra Nenad Ninčević (54). Ni splitskog hitmakera nije se dojmio “Bla, bla” uradak, no njegova djevojka podupire Vlahinu želju da gradi glazbenu karijeru.

- Već ima 15-ak ozbiljnih kantautorskih pjesama i jako je zagrizao za glazbu. Premijera visokobudžetnog spota za pjesmu ‘Bla, bla’ bit će za dva tjedna. Već ga zovu na nastupe, no želimo dobro osmisliti koncept tako da Vlahine svirke budu na visokoj umjetničkoj razini, pa zasad sve gaže odbijamo - kaže Ljubomir Dorontić, Vlahin menadžer.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'