Obavijesti

Show

Komentari 160

Mijo je novi 'Savršeni': Bavi se fitnessom, koristio je steroide

Mijo je novi 'Savršeni': Bavi se fitnessom, koristio je steroide
15

U djetinjstvu sam kroz sport gradio osjećaj samopouzdanja, a istodobno zapostavljao školu. Probao sam steroide, ekstremne dijete i treninge uz koje sam tijelo dovodio do krajnosti, rekao je Mijo jednom prilikom

VIDEO

Večeras počinje emitiranje druge sezone domaće inačice showa 'The Bachelor', odnosno 'Gospodin Savršeni'. Gorana Jureneca (39) u ovoj sezoni zamijenio je Mijo Matić (27) iz Siska. Otkako se saznalo da se snima nova sezona, šuškalo se da je novi 'Gospodin Savršeni' upravo Mijo, ali RTL nije htio potvrditi već su htjeli držati njegov identitet tajnim sve do emitiranja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

- Moj je život stvarno prelijep, ali želio sam proživjeti novo zanimljivo iskustvo i vidjeti što će mi to donijeti u životu. Bio sam zaljubljen i ljubav je najljepše stanje u kojem čovjek može biti, a sada mogu reći da sam spreman za novu ljubav. I dalje mi se sve ovo čini ludo, ali vrijeme je da obučem odijelo i službeno postanem Gospodin Savršeni - rekao je Mijo za RTL. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Brojne špekulacije oko toga tko je 'Gospodin Savršeni' potvrđuju da je projekt najzanimljiviji na televizijskom tržištu. Već ove jeseni gledatelji će moći uživati u novoj, još 'žešćoj', paprenijoj i slasnijoj sezoni - rekli su nam tad s RTL-a. 

Mijo je upisao srednju školu za građevinskog tehničara i paralelno se bavio nogometom. Igrao je u mlađim kategorijama za Zagreb i Slaven Belupo te je trenirao dvaput dnevno. Naposljetku je morao odustati zbog ozljede kad mu je bilo 18. 

- U sportu sam otkad znam za sebe. Najprije sam počeo s gimnastikom i karateom, još dok sam bio u vrtiću, iz karatea imam nekoliko medalja i položen plavi pojas. Od 11. godine počeo sam igrati nogomet. U prvom srednje za mene se zainteresiralo nekoliko prvoligaških klubova pa sam odlučio doći u Zagreb, gdje sam se preselio u učenički dom. U djetinjstvu sam kroz sport gradio osjećaj samopouzdanja, a istodobno zapostavljao školu i obrazovanje. Probao sam steroide, ekstremne dijete i treninge uz koje sam svoje tijelo dovodio do krajnosti - rekao je Mijo jednom prilikom za Slobodnu Dalmaciju

Sad se bavi fitnessom i uspješan je trener. Čak je i pobijedio na državnom prvenstvu u bodybuildingu, a inače mu je zanimanje vatrogasac. Ako je suditi po sadržaju na društvenim mrežama, Mijo uživa u kebabu. 

Piše postove na blogu o fitnessu kojima inspirira druge da krenu istim putem.

- Mnogi fitness sljedbenici su došli k meni. Rekli su da su intelektualno sve razumjeli - pohvalio se jednom na društvenim mrežama. 

Nije mu strano ni pojavljivanje pred kamerama i mnogim fotografima služio je kao model. Njegov profil na Instagramu prepun je fotografija na kojima pokazuje svoje trbušne mišiće. Rijetko kad objavi fotografiju bez da ispod nje napiše opis kojeg smatra adekvatnim. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:24
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 160
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'