Obavijesti

Show

Komentari 43

Mila Elegović: Voljela bih se sa Jacquesom pohrvati u blatu

Mila Elegović: Voljela bih se sa Jacquesom pohrvati u blatu
5

Glumica bi htjela naučiti mačevati, a priznala je i da svako malo nekome ukrade srce. Zadnji put je to bilo u jednom kafiću i baš je bilo slatko i medeno, kaže Mila

VIDEO

Mila Elegović (44) predstavila je pjesmu 'Kvarna' i u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' kazala da je puno više kvarna nego što misli.

- Poklopilo se da mi pjesma o seksualnoj ovisnosti izlazi paralelno s filmom 'Pedeset nijansi sive'. Svi smo nekad imali susret s time. Kod mene je to bio potpuni raspad sistema. Te se velike strasti raspadaju. Svi ih žele osjetiti, ali rezultat je slomljeno srce - kazala je Mila koja je pjesmu koja asocira na osamdesete i Yu-rock pisala jer je željela istražiti i mračne stvari oko sebe. Priznala je i da se prepala teksta pjesme kad je izašla. 

Kazalište i glazba su joj dvije podjednake ljubavi, govori Elegović kojoj smetaju komentari na njezinu glazbenu karijeru, a posebno oni koji traže da otpjeva nešto glasom Irene Grobnik. 

Mila će ubrzo predstaviti i spot za 'Kvarnu', a nakon debitantskog albuma 'Kradljivica srca', nove glazbene materijale glumica i pjevačica će prezentirati ovog ljeta. 

- Tekst pjesme ide gola i bijesna, ali ja sam se odlučila za kontru. Kad sam radila promo fotke zaključila sam da su previše seksualne pa smo radili sve ispočetka - rekla je Elegović i dodala kako je u poplavi pjevača i pjevačica koji pokazuju svoje tijelo ona odlučno  rekla 'ne'.

Glumica bi htjela naučiti mačevati, a sa Jacquesom Houdekom (33) bi se, kaže, voljela hrvati u blatu. Priznala je i da svako malo nekome ukrade srce. 

- Zadnji put to je bilo u jednom kafiću i baš je bilo slatko i medeno - kazala je Mila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin