Show

Komentari 165

Mila mamila poglede bujnim dekolteom, Ecija naglasila liniju

Mila mamila poglede bujnim dekolteom, Ecija naglasila liniju

Na 50. izvedbi cabareta 'Preko veze' u kazalištu Kerempuh otvarao se šampanjac i jela torta, a obožavatelje je posebno oduševilo izdanje Mile Elegović i Ecije Ojdanić

Povodom  50. izvedbe cabareta 'Preko veze' u kazalištu Kerempuh, glumačka postava proslavila je uspješnicu predstave uz pjenušac i tortu. Mila Elegović, Ecija Ojdanić, Ana Maras Harmander, Petra Dugandžić, Ana Begić Tahiri, Mirela Videk Hranjec, Linda Begonja i  Roman Šušković-Stipanović veselo su pozirali ispred kamera, a posebnu pozornost privukle su dvije glumice.

Mila Elegović (49) uvukla se u usku ljubičastu haljinu s dubokim dekolteom te još jednom pokazala kako je ona izreka 'Godine su samo broj' u potpunosti istinita. 

- Slavimo 50 izvedbu cabareta Preko veze. Moje Moruzgvice, Kerempuhići, Lemo kod zubara, torta najfinija, pjenušac u potocima.... Život divan - napisala je Elegović na društvenim mrežama te dobila brojne komplimente od svojih obožavatelja. 

- Kako ti fenomenalno izgledaš, duplo mlađe žene se mogu sakriti pred tobom - komentirali su fanovi. Njezina kolegica Ecija Ojdanić (45) također je oduševila svojim izgledom. Ecija se pojavila u elegantnoj bijeloj haljini s decentnim dekolteom i mašnom koja joj je naglašavala prsa te istaknula njezine noge. 

 - Kad se dogodi da se zbog mjeseca ili lude glave probudiš u tri, a radiš cijeli dan i navečer imaš svečanu pedesetu izvedbu predstave svog kazališta , gdje moraš biti u top formi, onda ti ne preostaje ništa drugo nego obući najljepšu haljinu i zamoliti cure da te srede - poručila je Ojdanić na Instagramu i zahvalila se hrvatskim dizajnerima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci