Obavijesti

Show

Komentari 293

Milan: Sina sam mogao viđati samo kad i kako ona to dozvoli

Milan: Sina sam mogao viđati samo kad i kako ona to dozvoli
3

Milan tvrdi kako je Aleksandra mogao viđati samo po Severininim uvjetima. Rekao je i kako im je komunikacija izašla iz okvira pristojnosti i da pričaju preko odvjetnika

VIDEO

Prvo je Severina (41) izjavila kako su ona i Milan Popović (47) prekinuli prije nešto više od mjesec dana pa se onda javio Milan i rekao kako oni nisu par već dvije godine te kako je na sudu predao zahtjev za zajedničkim skrbništvom nad njihovim 17-mjesečnim sinom Aleksandrom. Tomislav Petrović tada je izjavio kako Milanu nitko ne brani vidjeti dijete te da ga može vidjeti kada god to poželi. Srpski poduzetnik reagirao je na tu izjavu, a njegovo obraćenje medijima donosimo u cijelosti:

Povodom izjave gdina Tomice Petrovića, menadžera Severine Vučković, da gdinu Milanu Popoviću niko ne brani da vidi svoje dijete želimo istaknuti sljedeće:

1.) Nitko na svijetu, se ne bi obratio nadležnim državnim instutucijama sa ciljem da se izbori za pravo, ako to pravo već ima.

2.) Viđanje djeteta samo gdje majka kaže, kad majka kaže i pod uvjetima koje majka djeteta postavlja (a uvjeti uključuju i mjesto i vrijeme), ne spada ni u roditeljstvo ni u ravnopravno odgajanje djeteta, već u udovoljavanje zadatim pravilima koja se postavljaju zbog drugih interesa i daleko izlaze iz okvira interesa djeteta da raste s oba roditelja ravnopravno.

3.) Traženje pravde na sudu, odnosno bitka za roditeljstvo i angažiranje odvjetnika je svakako posljedica potpunog prekida odnosa između roditelja, točnije i prekida međusobne komunikacije, koja je izašla iz okvira interesa djeteta, pa i iz okvira pristojnosti.

4.) Do potpunog prekida komunikacije, koji se nedavno dogodio i koji svakako nema veze sa emocionalnim prekidom veze, jer roditelji ostaju roditelji i kada se njihova intimna veza završi, i nastavka komuniciranja isključivo preko odvjetnika je došlo na inzistiranje majke.

5.) Uz dužno poštovanje prema gdinu Tomici Petroviću, Severininom menadžeru, njegova izjava da nema nikakvih smetnji oko viđanja djeteta, osim što izlazi iz okvira njegove menadžerske uloge je i materijalno netočna. Gdin Petrović ni jednom nije bio prisutan pri pokušajima samostalnih dogovaranja oko zajedničkog roditeljstva, kao što nije bio prisutan kada su se gdin Popović i gđica Vučković pokušali dogovoriti u prisustvu odvjetnika, te tako, svakako nije upućen niti pozvan da daje ovakve izjave.

Bitka za roditeljstvo svakako izlazi iz svih okvira estradnog, u koje su Severina i Milan stavljani zbog prirode njenog posla. Gdin Popović nema nikakvu želju živjeti u medijima niti se preko istih želi objašnjavati. Reakcija je uslijedila zbog materijalne neistine oko bitke za zajedničko roditeljstvo, koja će kao što je javnost već obaviještena dobiti i svoj epilog na sudu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 293
VIDEO

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško