Obavijesti

Show

Komentari 260

Milan sa Seve neće podijeliti imovinu, ali želi brinuti za sina

Milan sa Seve neće podijeliti imovinu, ali želi brinuti za sina
5

Poduzetniku smeta što javnost misli da je loš otac. Neće dopustiti da njegovu sinu išta fali, ali Severini neće dati ni lipe jer su potpisali ugovor kad je ona zatrudnjela

VIDEO

Prema ugovoru koji je srpski 'kralj bakra' potpisao sa Severinom (40) kad je zatrudnjela pjevačica će od njega dobivati samo alimentaciju, piše srpski Kurir. Milan Popović (47) ugovorom je zaštitio svoje bogatstvo pa Seve tako neće dobiti ništa. 

- Kad je Milan odlučio imati dijete sa Severinom, njegovi odvjetnici sastavili su ugovor kojim je Popović zaštitio svoju imovinu koja se procjenjuje na milijune eura. Severina je potpisala taj dokument. Nije mogla ni zamisliti da će ugovor stupiti na snagu, jer je vjerovala da će ona i Milan ostati zajedno zauvijek, pogotovo kad je zatrudnjela - kaže izvor za Kurir. 

Ima pravo samo na alimentaciju

Budući da je Milan inzistirao na potpisivanju ugovora, Severina sad neće dobiti dio njegova bogatstva koje je stekao dok su bili skupa. Da nije potpisala ugovor, imala bi pravo na dio Milanovih nekretnina koje se procjenjuju na 52,5 milijuna kuna te pravo na dio zarade koju je stekao dok je bio s njom.

Odvjetnici iz Srbije napominju da bi dioba nekretnina ovisila o Milanovoj dobroj volji. Morao bi, naime, priznati da je bio u vanbračnoj zajednici s pjevačicom kako bi ona imala pravo na bilo što. 

Milan se ne želi odreći sina

- Ako Milan sina Aleksandra nije vidio dulje od tri mjeseca, Severina može zatražiti na sudu da mu se privremeno oduzmu roditeljska prava - tvrdi odvjetnica Dafinka Večerina, specijalizirana za obiteljsko pravo.

Bliski prijatelj imućnog Popovića za srpski Blic rekao je kako se Milan ne želi odreći sina te planira ispunjavati očinske dužnosti iako više nije sa Severinom. Ljuti ga što ga je Severina opisala kao lošeg oca jer nikad, kaže prijatelj, ne bi dopustio da njegovom djetetu nešto fali.

- Milan smatra da Aleksandar dobiva pravu njegu i puno ljubavi od svoje majke - kaže prijatelj poduzetnika te dodaje da su Severina i Milan prekinuli zbog razlike u karakterima koja je bila prevelika. 

Prijatelj dodaje i da Milan stalno zove Severinu kako bi saznao kako mu je sin. Isto rade i njegova majka te brat iz Grčke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 260
VIDEO

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju