Svoj nastup u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj', Mile je započeo lošim nastupom. Nije se baš iskazao u izradi čvaraka. Nakon lošeg početka dobio je uzlet za novu rundu
Mile je proglašen najlošijim u showu pa je pao u nesvijest
U prvoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj' kandidati su većinom ispunili svoja očekivanja, a neki su i zablistali pred žirijem. U novoj epizodi kulinarskog showa kuha se paprikaš sa šufnudlama i tačci.
Proglašen najlošijim pa pao u nesvijest
Mile je popustio pod pritiskom i svoj prvi kulinarski izlet u showu započeo lošim nastupom. Nakon što je proglašen najlošijim prvoga dana u izradi čvaraka i pogačica od čvaraka, Mile je iznenada pao u nesvijest. Nakon prvotnog šoka, dobio je uzlet za novu rundu natjecanja, u kojoj se sprema brzi ručak, odnosno svinjski paprikaš sa šufnudlama i tačci kao desert.
Kandidati su se mučili s odabirom mesa
U receptu za paprikaš, umjesto ribe, koristila se svinjetina. Fino meso u paprikašu je svakako potrebno, no kandidate je mučilo pitanje koji dio mesa odabrati. Svaki od njih imao je odriješene ruke, nadajući se da će žiri pohvaliti njihov izbor svinjskog mesa (vrata s malo masnoća, plećke, ružice i dr.), ali i začina i trikova za stvaranje gustoće paprikaša (crno vino, maslinovo ulje, korijander, pekmez od šljiva).
Tačke radili svaki na svoj način
Drugi izazov dana, tačke, tačci ili taške (od njem.izraza Taschen – torbica), također je podijelio kandidate po načinu izrade tijesta i punjenja. I dok tačci podsjećaju Milivoja na dio života kada ih je svaki tjedan pripremao svojoj djeci dok su bili mali, Zlatan je poslušao savjet svoje bake i u tijesto stavio malo krumpira da tačci budu što mekaniji. Raif ih je radio prema receptu s interneta, a Nenad pak pokušao napraviti 'iz glave'. Bisera je i ovo jelo radila po prvi put. Osim pekmeza od šljiva, za izradu tački kandidati su se koristili i rumom, makom, grožđicama, vrhnjem.