Show

Komentari 46

Milena (35) o braku s Lasićem (66): Mnogi bi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frane

Milena (35) o braku s Lasićem (66): Mnogi bi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frane

Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, sretni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželjela da i oni jednom ostvare takav odnos, rekla je

Glumac i glazbenik Frano Lasić (66) i njegova supruga, beogradska likovna umjetnica Milena Lasić (35), krajem studenoga dobili su dječaka Nikolasa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Milena je sada u intervjuu za Story priznala da se često susreće s negativnim komentarima u vezi braka s tri desetljeća starijim muškarcem, ali to je, kao ni Franu, ne opterećuje.

- Da, susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo reći, mnogi bi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frane. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, sretni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželjela da i oni jednom ostvare takav odnos - rekla je za Story.

Milena je u devetom mjesecu trudnoće saznala kako je pozitivna na korona virusa.

- Samo nekoliko dana prije porođaja shvatila sam kako sam izgubila osjetila mirisa i okusa, baš sam se loše osjećala, boljele su me kosti - ispričala je te zaključila:

- Ipak, porođaj je prošao dobro, beba je bila negativna... Mogla bih reći da je Nikolas mirna beba. Naravno, bude tu i neprospavanih noći, muče ga i grčići, ali to je sve normalno i u svemu uživamo... Frane se, očekivano, u svemu doro snašao.

Najčitaniji članci