Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
61 komentara

Milijana (21) i Milojko (74) su prekinuli: 'Od nas nema ništa'

Otkako su ušli u srpski reality show 'Parovi', Milijana je sve više ignorirala svoj zaručnika, a pažnju posvećivala Požgaju. Milojko je s vremenom sve više bjesnio jer se njegova partnerica tako ponaša

Foto: Happy Tv
61 komentara

Otkako su objavili ljubavnu vezu, sve oči bile su usmjerene na kontroverzni par Milijanu Bogdanović (21) i Milojka Božića (74). Ipak, njihovoj ljubavi došao je kraj, piše Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Otkako su ušli u srpski reality show 'Parovi', Milijana je sve više ignorirala svoj zaručnika, a pažnju posvećivala bivšem političaru Aleksandru Požgaju (35). Milojko je s vremenom sve više bjesnio jer se njegova mlada partnerica tako ponaša pa u jednom trenutku više nije mogao držati osjećaje i misli za sebe.

Foto: Happy Tv

- Je li to lijepo, da me zaje*avaš tako? - govorio je Milojko Milijani, a ona mu je odgovorila: 

- Ti mene nećeš vidjeti vani. Od nas nema ništa.

Foto: Happy Tv

 Osim što je Milijana zavodila Požgaja, svidio joj se i zaštitara u realityju, a to je Milojko i primijetio.

- Zamisli što njemu pada na pamet, da se Milijani sviđa zaštitar, a ona se doslovno s Požgajem ljubi ispred njegovog nosa. Ovo je totalni hit - smijala se kandidatkinja 'Parova'. 

Foto: screenshot/

Milijana i Milojko prekidali su već nekoliko puta u showu, a još više su se svađali. Čak su bili i nasilni jedno prema drugome, ali dosad su prelazili sve prepreke u njihovom odnosu, stoga ukućani vile showa nisu sigurni je li ovo zaista kraj.

PRINCU WILLIAMU MEGHAN NIJE DOVOLJNO DOBRA: 'Ono što je radio bilo je grozno'

Naši partneri pišu
Message