Obavijesti

Show

Komentari 120

Milijana: Milojko je ljubomoran na moje brojne grčke udvarače

Milijana: Milojko je ljubomoran na moje brojne grčke udvarače
8

Milijana uživa kada umirovljenika uspoređuju s legendarnim Hugh Hefnerom. Priznaje, nikada nije ljubomorna bez obzira na to što Milojko ima brojne obožavateljice

Milijana (21) i Milojko Božić (74) ne prestaju 'dizati' prašinu gdje god da se pojave. Prošli tjedan iz rodne Požege uputili su se u Grčku kako bi proslavili medeni mjesec. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Grčka je predivna. Ima prekrasne plaže i odlična je destinacija za odmor. Super se provodimo, a moram priznati da smo svašta i kupili - rekla nam je Milijana i dodala kako im je preostalo još nekoliko dana odmora. 

Dane, priča nam Milijana, provode na plaži ili u shoppingu, a navečer se opuštaju uz romantičnu večeru. Sa suprugom je izgladila odnose, ali još uvijek postoji doza ljubomore s njegove strane. 

- Odlično se slažemo, iako je Milojko ljubomorniji nego prije - otkrila je 21-godišnjakinja. Iako na društvenim mrežama svakodnevno 'skupi' stotine lajkova, Milijana nema problema s 'ludim' obožavateljima. 

- U Grčkoj sam se odmorila od 'ludih' fanova i udvarača. Sve je prošlo mirno - priznaje Milijana i dodaje kako nikada nije imala problema s fanovima. Dodala je i kako šalje veliki pozdrav svim ljudima koji ju ne vole. 

Prije nekoliko dana umirovljenik je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pokazuje svoje tijelo, a odmah su se oglasili  brojni obožavatelji te ga prozvali najpoznatijim Playboyem na svijetu. 

- Nisam ljubomorna. Sviđa mi se kada Milojka uspoređuju s Hugh Hefnerom ili bilo kojim svjetski poznatim muškarcem koji ima mladu ženu. Iako mislim da ne postoji niti jedan par s ovolikom razlikom u godinama - zaključila je Milijana. 

Novopečeni bračni par se izgleda opustio na medenom mjesecu pa su na društvenim mrežama objavili fotografiju koja je izazvala 'lavinu' komentara. 

Milojko je baš poput pravog muškarca svojoj odabranici masirao stopala dok su se polugoli izležavali na balkonu.

- Ovo je degutantno i negledljivo - stoji u komentaru. Ipak, bilo je i onih koji su komentirali kako izgledaju sretno i zaljubljeno.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...