Obavijesti

Show

Komentari 120

Milijana: Milojko je ljubomoran na moje brojne grčke udvarače

Milijana: Milojko je ljubomoran na moje brojne grčke udvarače
8

Milijana uživa kada umirovljenika uspoređuju s legendarnim Hugh Hefnerom. Priznaje, nikada nije ljubomorna bez obzira na to što Milojko ima brojne obožavateljice

VIDEO

Milijana (21) i Milojko Božić (74) ne prestaju 'dizati' prašinu gdje god da se pojave. Prošli tjedan iz rodne Požege uputili su se u Grčku kako bi proslavili medeni mjesec. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:17

- Grčka je predivna. Ima prekrasne plaže i odlična je destinacija za odmor. Super se provodimo, a moram priznati da smo svašta i kupili - rekla nam je Milijana i dodala kako im je preostalo još nekoliko dana odmora. 

Dane, priča nam Milijana, provode na plaži ili u shoppingu, a navečer se opuštaju uz romantičnu večeru. Sa suprugom je izgladila odnose, ali još uvijek postoji doza ljubomore s njegove strane. 

- Odlično se slažemo, iako je Milojko ljubomorniji nego prije - otkrila je 21-godišnjakinja. Iako na društvenim mrežama svakodnevno 'skupi' stotine lajkova, Milijana nema problema s 'ludim' obožavateljima. 

- U Grčkoj sam se odmorila od 'ludih' fanova i udvarača. Sve je prošlo mirno - priznaje Milijana i dodaje kako nikada nije imala problema s fanovima. Dodala je i kako šalje veliki pozdrav svim ljudima koji ju ne vole. 

Prije nekoliko dana umirovljenik je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pokazuje svoje tijelo, a odmah su se oglasili  brojni obožavatelji te ga prozvali najpoznatijim Playboyem na svijetu. 

- Nisam ljubomorna. Sviđa mi se kada Milojka uspoređuju s Hugh Hefnerom ili bilo kojim svjetski poznatim muškarcem koji ima mladu ženu. Iako mislim da ne postoji niti jedan par s ovolikom razlikom u godinama - zaključila je Milijana. 

Novopečeni bračni par se izgleda opustio na medenom mjesecu pa su na društvenim mrežama objavili fotografiju koja je izazvala 'lavinu' komentara. 

Milojko je baš poput pravog muškarca svojoj odabranici masirao stopala dok su se polugoli izležavali na balkonu.

- Ovo je degutantno i negledljivo - stoji u komentaru. Ipak, bilo je i onih koji su komentirali kako izgledaju sretno i zaljubljeno.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

10:33
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin