Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Milijana okrenula priču: Žao mi je što sam spavala s Požgajem

Zbog seksa u izolaciji se kajem. Da sam znala, nikad ne bih pristala na to, rekla je Milijana koja je prethodno otkrila sve detalje njezinog i Požgajevog odnosa te govorila da bi bila s njim u vezi

Foto: Happy Tv
9 komentara

Milijana Bogdanović (21) potvrdila je da se upustila u spolni odnos s bivšim političarom Aleksandrom Požgajem (35), a otvoreno je progovoila i o detaljima seksa pred zaručnikom Milojkom Božićem (74), prenosi Kurir.

- Ne postoji njegova mana u seksu nego su nas brzo vratili iz izolacije, to je problem - kaže Milijana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon toga na tulumu Aleksandar je poručio Milijani da želi ponovno s njom imati spolni odnos, na što se ona razljutila. Promijenila je priču i rekla joj je žao kako su se stvari odvile.

- Zbog seksa u izolaciji se kajem. Da sam znala, nikad ne bih pristala na to - rekla je Milijana koja je prethodno otkrila sve detalje njezinog i Požgajevog odnosa te govorila da bi bila s njim u vezi. 

Foto: screenshot/

- Nije samo bio oralni seks u pitanju. To se dogodilo u izolaciji na zajedničku inicijativu - objasnila je Milijana koja je s Požgajem bila u izolaciji 10 do 15 minuta. Da su bili duže, kaže Milijana, bilo bi odlično. 

Naši partneri pišu
Message