Show

Komentari 22

Milijana pronašla Milojku curu: 'Da ne bude sam dok ga vara...'

Milijana pronašla Milojku curu: 'Da ne bude sam dok ga vara...'

Kako kaže, našla mu je savršenu djevojku. Istaknula je kako je on u realityju jako blizak sa Snežom te bi bili dobar par, a kada su zajedno Milojko nije ljubomoran

Najkontroverznijem paru na Balkanu Milijani (22) i Milojku Božiću (74) brak je u krizi već nekoliko mjeseci. Milijana je supruga u realityju počela varati, a najviše uživa s bivšim robijašem Nemanjom Stamatovićem Žapcem (60) koji joj je postao ljubavnik.  Kako Milojko ne bi bio sam, sada mu je Milijana pronašla djevojku, pišu srpski mediji

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako kaže, našla mu je savršenu djevojku. Istaknula je kako je on u realityju jako blizak sa Snežom te bi bili dobar par. 

- Sneža još uvijek ne pristaje, ali ja mislim da bi se do kraja realityja trebalo dogoditi nešto među njima - rekla je Milijana. 

- Također, primijetila sam da se Milojko i Sneža sve više druže. On je drugačiji kada je u njenom društvu, tada bar nije ljubomoran - zaključila je. 

Milojko je šokiran što Milijana i dalje žudi za Žapcem i ne želi je više vidjeti.

- Taj njezin Žabac je rugoba i zlo! Nju ne želim više komentirati. Čim izađemo iz 'Parova' svatko će na svoju stranu. Osramotila me je. Smatram da sam već razveden čovjek - komentirao je Milojko. 

Milijana, čini se, nema ništa protiv. Tvrdi da ne želi više biti ovisna o muškarcima.

- Planiram se udati u 2020. i sebi kupiti stan. U njega ću uložiti sav novac koji zaradim u realityju. Ako neću biti s Žapcem, barem ću imati svoj dom pa ću nastaviti uhoditi gospodina iz Lučana u kojeg sam i dalje zaljubljena. Milojko i ja ne razgovaramo, ali vidim da je ljubomoran. Sigurno mu nije bilo lako kad je gledao kako Žabac i ja vodimo ljubav na metar od njega u spavaćoj sobi. Iskreno, ne zanima me kako on sve to podnosi. Vidim da je živ, to je valjda najbitnije - dodala je.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci