Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
47 komentara

Milijana se boji da je trudna s ljubavnikom, napravit će test...

Iako Nemanja ima ženu i djecu kod kuće, u realityju je pred svima rekao Milijani da želi da mu rodi dijete. Ona je priznala da je spavala s Nemanjom dok je njezin suprug bio u vili realityja

Foto: Happy Tv
47 komentara

Milijana Božić (21) već neko vrijeme vara svog supruga Milojka Božića (74) sa ljubavnikom Nemanjom Stamatovićem Žabacem. Sve se odvija pred kamerama u srpskom reality showu 'Parovi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zbog učestalih odnosa koje imaju, Milijana se boji da je u zatrudnjela, piše Alo.rs. Već je pitala produkciju realityja da joj daju test za trudnoću jer osjeća mučnine. 

Foto: Happy Tv

Iako Nemanja ima ženu i djecu kod kuće, u realityju je pred svima rekao Milijani da želi da mu rodi dijete. Ona je priznala da je spavala s Nemanjom dok je njezin suprug bio u vili realityja. 

- Dvaput smo se seksali i to za vrijeme zabave. Razvalio me - rekla je Milijana za svoj odnos sa Žapcem. 

Foto: screenshot/

Milojko, koji se želi razvesti od Milijane, nakratko je napustio show jer mu nije bilo dobro zbog Milijaninog ponašanja. Bila mu je potrebna liječnička pomoć. 

- Teško je podnio to što se rastavlja od Milijane, zbog toga smo kao produkcija morali reagirati. Izveli smo ga iz vile i odveli u bolnicu. Liječnička pomoć mu je odmah pružena, a ustanovljeno je da je imao visok tlak zbog stresa koji je doživio u showu - rekla je produkcija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message