Show

Komentari 29

Milijana 'šutnula' Milojka pa priznala: 'Imam novog dečka'

Milijana 'šutnula' Milojka pa priznala: 'Imam novog dečka'

Nakon što je nekoliko puta supruga prevarila pred očima, između njih su počele svađe. Par se odlučio razvesti, a Milijana je odmah krenula u lov na novog dečka

Proslavili su se kao najkontroverzniji par na Balkanu zbog velike razlike u godinama. Milijana Bogdanović (22) i Milojko Božić (75) prošle su godine stupili u brak, no idili je došao kraj. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Milijana vara supruga pred kamerama'

Nakon što je Milijana nekoliko puta supruga prevarila pred očima, između njih su počele svađe. Prepirali su se iz dana u dan, a naposljetku su počeli razmišljati o razvodu. 

Izašli su iz vile 'Parova', a Milojko je nedavno rekao kako uživa i sprema se za razvod. Već je ranije govorio kako će se o papirima pobrinuti čim izađe iz realityja. Njegova još uvijek zakonita supruga složila se s odlukom.

- Nakon izlaska iz vile otišla sam kod njega, uzela svoje stvari i vratila se kući. Milojka sam srela nekoliko puta u gradu, ali on još uvijek nije prihvatio da nismo zajedno i da ćemo se razvesti - rekla je Milijana za srpske medije

Priznala je i kako je pronašla novu ljubav.

- Da, imam novog dečka. Svi ga znate, dolazio je ovdje nekoliko puta, ali neću reći tko je u pitanju - dodala je tajanstveno.

Milojko je već ranije govorio kako će se 'baciti' na posao čim izađe iz realityja te će sebi pronaći mladu djevojku.

- Ma kakve babe, imam puno energije da budem s mladom djevojkom. Što će mi neka starija? - odlučan je Božić. 

Najčitaniji članci