Milojko: 'Čim izađem, razvest ću se'. Milijana: 'Mislim da mi ne bi nedostajao kada bi ispao...' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 20

Milojko: 'Čim izađem, razvest ću se'. Milijana: 'Mislim da mi ne bi nedostajao kada bi ispao...'

Milojko: 'Čim izađem, razvest ću se'. Milijana: 'Mislim da mi ne bi nedostajao kada bi ispao...'
8

No kada je shvatio da ostaje u vili, zahvalio je glasačima te je rekao kako se nije nadao ostanku. Njegova supruga je pak bila sigurna da joj muž neće nedostajati ako ispadne

VIDEO

Najkontroverzniji par na Balkanu proslavio se zbog razlike u godinama. Svi su govorili kako izgledaju kao djed i unuka, no Milijana Bogdanović (22) i Milojko Božić (75) svejedno su se vjenčali.

No, njihovoj ljubavi brzo je došao kraj. Često se svađaju, Milijana ga je varala pred kamerama, a najavljivali su i razvod.

POGLEDAJTE VIDEO: Milijana i Milojko u nikad gorim odnosima

Pokretanje videa...

Milijana i Milojko 00:49

Golupčići i dalje borave u srpskom realityju 'Parovi', a Milojko i druga kandidatkinja showa, Dragana Mitrović, sada su čekali odluku tko od njih dvoje ispada i napušta vilu, javlja Kurir

Za to vrijeme, umirovljenik je priznao da mu je i vrijeme da izađe iz realityja te da se planira pozabaviti papirima za razvod čim stigne kući. Međutim, na njegovo iznenađenje, Dragana je 'izletjela' iz showa, a Milijana je tada čak i zaplakala. 

- Ja idem kući, taman da dovršim papire za razvod, gotovo je - rekao je na vratima te dodao: 'Pozdrav svima, bilo mi je lijepo'. 

Milijana blati supruga: 'Milojko je škrtica. Kupuje samo sitnice'
Milijana blati supruga: 'Milojko je škrtica. Kupuje samo sitnice'

No kada je shvatio da ostaje u vili, zahvalio je glasačima te je rekao kako se nije nadao ostanku. Njegova supruga je pak bila sigurna da joj muž neće nedostajati ako ispadne.

- Čudno se osjećam. Mislim da mi Milojko ne bi nedostajao kada bi izašao iz vile, ali sad to svakako nećemo znati - poručila je Milijana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO