Show

Komentari 131

Milijanina mama: 'Nismo bili na svadbi, muž je imao utakmicu'

Milijanina mama: 'Nismo bili na svadbi, muž je imao utakmicu'

Milijana je uzbuđena, sretna... Ja sam tužna i srce me boli što nisam tamo, kaže Milijanina majka Slađana. Iako roditelji nisu na svadbi, stigle su Milijanina baka Dana i sestra te ostali rođaci

Milijana (21) i Milojko Božić (74) vjenčali su se u subotu u 14 sati u matičnom uredu u srpskoj Požegi, a među stotinjak gostiju nisu bila Milojkova djeca kao ni Milijanini roditelji. 

- Nećemo ni suprug ni ja biti na svadbi. Bolesna sam i ne mogu ići, a suprug ima utakmicu koju ne može propustiti. Otišla je sestra, ujaci, bake... Bit će dosta rodbine - rekla je Milijanina majka Slađana za Alo.rs

Kako je Milijana sama rekla, ovo joj je najvažniji dan u životu. Sve je ona isplanirala, dok je Milojko prihvaćao njezine ideje. Nije ni sanjala da će joj sve biti toliko predivno. 

- Milijana je uzbuđena, sretna... Ja sam tužna i srce me boli što nisam tamo - dodaje Slađana. Ipak, Milijanina baka Dana i sestra nisu propustili veliko slavlje. Na vjenčanje došle su i njihove bivše cimerice, kandidatkinje reality showa 'Parovi' Dina Galorini i Šmizla. 

Trubači su u dvorištu njihove kuće zabavljali goste sve dok se nisu uputili na ceremoniju kod matičara. Bili su okićeni dinarima, a i dan prije su skupili novaca jer su Milojko i Milijana organizirali zabavu. Trubači su svirali s novčanicama zalijepljenim na čelo.

Par će prvu bračnu noć provesti u kuću u kojoj i žive, a na medeni mjesec planiraju otputovati u Grčku na nekoliko dana. 

- Imala sam strašnu tremu. Sva sam se preznojila - rekla je Milijana za Kurir nakon što je rekla 'da'. 

Najčitaniji članci