Obavijesti

Show

Komentari 35

Jednom je bio u monogamnoj vezi pa se vratio razuzdanim tulumima: 'Nisam ja za brak'

Jednom je bio u monogamnoj vezi pa se vratio razuzdanim tulumima: 'Nisam ja za brak'
11

Slava i novac igraju ulogu. Vjerojatno većina njih ne bi bila sa mnom da to nemam. Što se tiče braka, ja nisam čovjek za to, ali razumijem one koji žele pronaći nekoga i imati djecu, rekao je multimilijunaš svojedobno

VIDEO

Multimilijunaš Dan Bilzerian (39) obožava trošiti novac. Voli se počastiti i putovanjima, a danas je došao u Split gdje uživa na luksuznoj jahti s djevojkama. Na društvenim mrežama nije otkrio koliko ih je doveo, a na snimkama je pokazao samo njih tri. Kada su došli okrijepili su se pićem i ručkom.

Svoje je bogatstvo stekao profesionalnim igranjem pokera na velikim natjecanjima, a zbog svog talenta u igri uspio je sebi osigurati luksuzan i lagodan život. Ubrzo je postao 'kralj Instagrama' zbog svojih objava. On svakodnevno objavljuje fotografije golišavih žena s kojima provodi dane i noći.

Dan je jedan od najpoželjnijih neženja, no jednom je prilikom objasnio kako se ne želi 'skrasiti' i zašto vrijeme provodi s toliko žena.

- Žene su najranjivije kada su ljubomorne i ja to koristim. Kada ste s jednom ženom, a onda svoju pažnju usmjerite na drugu, ova prva će poludjeti. Ta ljubomorna žena će onda napraviti sve kako bi vratila vašu pažnju i ljubav. Ako vi to napravite, ista stvar će se dogoditi sa drugom. Ja primjenjujem taj sistem, samo na većem broju žena - ispričao je kockar pa nastavio:

- One se trude mene zadovoljiti i međusobno se natječu koja će biti bolja prema meni. To mi uljepšava život. Slava i novac igraju ulogu. Vjerojatno većina njih ne bi bila sa mnom da to nemam. Što se tiče braka, ja nisam čovjek za to, ali razumijem one koji žele pronaći nekoga i imati djecu. Možda ću i ja tako jednoga dana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ignite Halloween rd2

Objavu dijeli Dan Bilzerian (@danbilzerian)

Dan priznaje kako je ovisnik o seksu te misli da ne bi bio zadovoljan kad bi bio sa samo jednom ženom. No jedna ga je ipak prije nekoliko godina uspjela raspametiti. 

'Kralj Instagrama' pohvalio se fotkom orgija sa šest djevojaka
'Kralj Instagrama' pohvalio se fotkom orgija sa šest djevojaka

Riječ je o 24 godine mlađoj manekenki Sofiji Bevarly, koju je ovaj multimilijunaš svojedobno opisivao kao 'super seksi i pametnu'. Upoznali su se na zabavi kraj bazena na jednom od njegovih tuluma, ali nije bilo baš romantično...

- Mislim da sam toga dana prije nje spavao još s trima djevojkama - rekao je tada Dan. No uspio ju je osvojiti, ali i ona njega. 

- Drugačija je od drugih. Pametna je. Svidjele su joj se mnoge stvari koje se meni sviđaju - pričao je Bilzerian svojedobno o Sofiji.

Ali njihova ljubav i njegova monogamna veza nije potrajala, jer danas ponovno organizira razuzdane tulume. 

Pozadinu tih tuluma jednom je prilikom otkrila bivša reality zvijezda Kaitlyn Isham, koja je dobila priliku i bila dio jednog od najrazuzdanijih i najpopularnijih tuluma na svijetu.

U razgovoru za Daily Mail Australia prije dvije godine rekla je kako je nazočila tulumu organiziranom u čast nove Danove tvrtke Ignite Cannabis Co. i na kojem su bili brojni reperi i sportaši, a što se djevojaka i druženja tiče, ulaz je bio samo dopušten onima vrlo atraktivnog izgleda.

- Čula sam da organizira tulum pa sam poslala poruku njegovu timu da pitam mogu li doći. Njihov odgovor je bio vrlo jasan, a glasio je da samo atraktivne žene mogu biti nazočne. Nikad prije toga nisam bila u tako skupoj kući. Prelijepe žene bile su posvuda - počela je Kaitlyn pa dodala:

- Kad sam konačno ugledala Dana, skupila sam hrabrost da mu priđem i obratim mu se. Predstavila sam mu se kao njegova sljedeća srodna duša. Ispričala sam mu kako su naši horoskopski znakovi kompatibilni i da želim biti njegova buduća mamica - iskreno je priznala. 

'Kralj Instagrama' spavao je s tuđom ženom i objavio dokaz
'Kralj Instagrama' spavao je s tuđom ženom i objavio dokaz

No umjesto da prihvati Kaitlynu primamljivu ponudu, Dan se pristojno nasmiješio i zahvalio bivšoj reality zvijezdi prije nego se ispričao i otišao pozdraviti ostale goste.

- Nasmijale su ga moje slatke primjedbe i zahvalio mi je na dolasku. Bio je super ljubazan i pogledao me ravno u oči. Nije me pitao za broj ali nadam se da sam ostavila dobar dojam i za sljedeći tulum - zaključila je. 

Dan tako uglavnom putuje, tulumari te je baš uvijek okružen prelijepim ženama te se ne uzrujava što su mnogi igrači pokera otkrili kako ima loše taktike te kako milijune sigurno nije zaradio igrajući. Šuška se i kako je zbog divljeg načina života, koji obiluje alkoholom i drogama, čak dva puta imao srčani udar, no on ne odustaje od njega.

 Ja sam jedno veliko dijete. No, nije da sam samog sebe nazvao kraljem Instagrama. Objavljujem ono što ljudi žele vidjeti i to se jednostavno dogodilo - rekao je Bilzerian prije nekoliko godina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'