Show

Komentari 11

Miljana napala Stefana tijekom ceremonije: 'Oprosti, ali zašto ti mene grliš? Čiji si ti ovdje muž?'

Miljana napala Stefana tijekom ceremonije: 'Oprosti, ali zašto ti mene grliš? Čiji si ti ovdje muž?'

Stefan je otkrio da je prišao Miljeni i rekao joj da je dobila odličnog muža. Imao je iskrene namjere prema njoj, kaže, a onda se Miljana na njega naljutila zbog njegovog pristupa

U petak se u 'Braku na prvu' vjenčao novi par - Marko Antunović i Miljana Popović, a na samoj ceremoniji dogodio se sukob između Stefana i Miljane.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Došao sam joj sa strane i rekao kako smatram da je dobila odličnog supruga. Imao sam iskrene namjere, a od nje sam dobio komentar: Zašto ti mene grliš - ispričao je Stefan kasnije u izjavama.

- Rekla sam mu: 'oprosti, zašto ti mene grliš, čiji si ti muž?'. I onda se on iznervirao. Rekli su mi da je jako dobar, ali meni to nije bilo tako - otkrila je Miljana pa nadodala:

- Rekla sam da to nije dobro, njegova djevojka će se možda osjećati loše, a ovo je moje vjenčanje. Ja tebe ne poznajem, ne možeš ti mene grliti, nismo mi prijatelji. S time je prešao granicu jer ja nisam tako opuštena s ljudima. Imam svoje granice - zaključila je nova kandidatkinja. 

Niti njegovoj supruzi Loreni, Miljana se nije svidjela. Lorena je dodala kako smatra da su karakteri Marka i Miljane totalna suprotnost.

- Ona je zgodnija od njega - rekla je Lorena, a Stefan nastavio:

- Ona je zgodnija od njega jer je imala puno 'fasade' na sebi danas. Nije ona toliko zgodna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci