Obavijesti

Show

Komentari 36

Novi par se vjenčao, a Miljana podbola jedan par: 'Ona je vrlo posesivna, a on kao prisiljen...'

Novi par se vjenčao, a Miljana podbola jedan par: 'Ona je vrlo posesivna, a on kao prisiljen...'
15

Marko i Miljana posljednji su se vjenčali u showu, a novoj kandidatkinji nije se svidio jedan par

VIDEO

Stiglo je vrijeme za romantičnu ceremoniju tajnog para treće sezone 'Braka na prvu', Marka Antunovića i Miljane Popović, na kojoj će prisustvovati i ostali kandidati.

Manuela kritizirala Tomislava i htjela napustiti show, mislite li da će njihov brak ipak uspjeti?
Manuela kritizirala Tomislava i htjela napustiti show, mislite li da će njihov brak ipak uspjeti?

Za Marka A. ovo je potpuno nova avantura i nije vjerovao da će se u nju ikad upustiti pa mu je zato ovo sve jako uzbudljivo. Mladoženja dolazi pred matičara, goste i kandidate. Pokušavao je ostati smiren, ali osjetio je jako veliku navalu adrenalina. 

- Odmah sam pomislila da će se svidjeti Miljani zato što je nekako jedinstven - na prvu je bila zadovoljna kuma Tamara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ostali kandidati složili su se da Marko A. djeluje jako opušteno i otkačeno s obzirom na upečatljivo odijelo koje je odabrao.  I Miljana je na svom putu prema ceremoniji, a jedino o čemu razmišlja je hoće li se svidjeti mladoženji ili ne.

- Kad je prišla bliže, kad sam je doživio, vidio sam da je stvarno prekrasna - na prvu je bio zadovoljan Marko A.

Kandidati su pozitivno odreagirali na novi par i smatraju da će se vjerojatno stvoriti nekakva pomutnja između ostalih parova, posebice onima koji nisu pretjerano bliski.

- Kad sam ga ugledala, nisam imala neki osjećaj. Ali kada se nasmijao, e, tada sam ga primijetila. Ima jako lijep osmijeh i mile okice - poručila je Miljana.

Marko A. je bio jako uzbuđen čitajući zavjete pa mu je glas drhtao, a on se tresao. Miljana nije imala klasičan zavjet, nego stihove. Nakon poljupca i čestitki, uslijedilo je fotografiranje. Novi su supružnici od prve kliknuli i ne mogu prestati pričati. Miljanu je iz cipela izula činjenica da Marko ne zna tko je Zdravko Čolić pa se pribojava kako će mu se svidjeti njezina playlista. 

- S kojeg si ti planeta? Svi znaju pjesme Zdravka Čolića. Ne znam kako će izgledati naš tulum - komentirala je Miljana.

I dok se njoj Marko čini malo nervoznim i povučenim, Miljana nije imala problema s poziranjem i pronalaženjem tema za razgovor. 

- Njezina energija mi se čini intenzivna i pomalo kaotična - priznao je Marko.

Na redu je i večera, a ostali kandidati dobro se zabaljaju i uživaju u zajedničkom razgovoru i izmjenjivanju nježnosti. Miljana i Marko stižu na prvi ples i pozivaju ostale kandidate da im se pridruže na plesnom podiju. Ostali smatraju da si njih dvoje savršeno odgovaraju i pokazuju međusobne simpatije

- Uhvatila me frka. Miljana, ovo se stvarno događa - priznala je mlada nervozu tek tijekom plesa.

- Osjećaji su konfuzni, intenzivni… Nemam riječi kojima bih opisao taj osjećaj, moram prespavati - uzbuđen je bio Marko.

- O supruzi sam stekao dojam da je jako samostalna, da zna što želi i da je prilično dominantna. U jednu ruku mi paše - rekao je.

Hedviga je tijekom večeri otišla popričati s Miljanom i Markom A. kako bi im dala podršku i bolje ih upoznala. Miljana je tijekom večeri primijetila par koji joj djeluje jako umjetno, a to su Lorena i Stefan.

- Ona djeluje vrlo posesivno, a on kao da to radi na silu, ti neki 'jedva dodiri' koji mu ne odgovaraju - komentirala je.

Lorena i Stefan također nemaju lijepe riječi za Miljanu i Marka A.. Lorena smatra da si karakterno uopće ne pašu, a i da je Miljana fizički puno zgodnija od njega. Stefan smatra da je Miljana danas lijepa samo zato što je sva 'namontirana'.

- Koliko me boli briga za njih dvoje, ja to ne mogu opisati. Doslovno ih nisam gledala - komentirala je Lorena u izjavama. I Petra se tijekom večeri odlučila upoznati s Miljanom, a nju je oduševilo što je završila medicinu.

- Apsolutno mi nije djelovalo da će mi reći da je doktorica. Stvarno sam se oduševila, za svaku pohvalu - bila je zadovoljna drugim kandidatima Miljana.

Zabava se nastavila na plesnom podiju, a svi su bili opušteni i oduševljeni dobrom atmosferom, dok je zvijezda večeri i glavni plesač bio Dario. Marko A. se ispričao Miljani da on i kum planiraju jednu točku za nju pa će se sad povući kako bi se zagrijali. Ubrzo su stigli u salu samo u tajicama kako bi izveli svoj performans. Miljanu je točka oduševila, ali nije bila sigurna koliko je to iskreno bilo za nju jer da je onda bi to napravio dok bi bili sami. 

- Djelovalo mi je kao osobna promocija njihove točke i toga čime se bave - prigovorila je.

Večer se polako završavala, kandidati su bili veseli i opušteni, a Marko i Andrea su se čak i poljubili. Miljana i Marko A. su došli u hotelsku sobu, umorni, ali i sretni zbog cijelog dana.  Stefan i Lorena kod kuće također komentiraju cijelu svadbu. Čini se da se na svadbi između Miljane i Stefana dogodio neki nesporazum jer ju je Stefan došao zagrliti i reći joj kako joj je muž odličan tip. Miljani se to nije svidjelo jer nisu prijatelji i on ima svoju ženu. 

Miljana ušla u 'Brak na prvu' pa zbunila sve: Upravo je gledam u 'Zadruzi'. Ništa mi nije jasno!
Miljana ušla u 'Brak na prvu' pa zbunila sve: Upravo je gledam u 'Zadruzi'. Ništa mi nije jasno!

- Rekla sam mu, oprosti, zašto ti mene grliš, čiji si ti muž? On se iznervirao i okrenuo se. Meni to nije u redu, ta njegova djevojka će se možda osjećati loše. Meni je to prešlo neku granicu, nisam toliko opuštena s ljudima - komentirala je i Miljana cijelu situaciju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje