Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
67 komentara

Milojko gurao Milijanu: Spavala je s njegovim starijim rođakom

Milojko nije htio preći preko fotografija Milijane u klinču s njegovim rođakom. Ona je sa suzama u očima vikala na supruga, a kad je Milojko htio proći, nije mu dala pa ju je gurnuo...

Foto: Happy Tv
67 komentara

Tijekom zabave u vili srpskog reality showa 'Parovi', Milojko (74) i Milijana Božić (21) započeli su žestoku svađu. Dok su drugi kandidati plesali i zabavljali se, bračni par se svađao oko provokativnih fotografija Milijane u krevetu s Milojkovim rođakom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Što radiš ti? Zašto se tako ponašaš? Meni ovo ne treba. Je l' me trebaju za*ebavati svi? Sutra će se opet pojaviti neke fotografije - urlao je Milojko na suprugu, a ona mu rekla da treba izaći iz vile showa.

- Trebaš izaći jer nisi za ovo mjesto. Ovdje ti mene za*ebavaš, ne ja tebe - rekla mu je Milijana. 

Foto: Happy Tv

Milojko nije htio preći preko fotografija Milijane u klinču s njegovim rođakom. 

- Nisam ja izbacio slike, nego ti. Ti bi mene ubila da možeš - govorio je Milojko, a Milijana mu je rekla da bi ga gazila štiklama i da treba šutjeti i trpiti njezine greške. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Milijana je sa suzama u očima vikala na Milojka, a kad je htio proći nije se željela pomaknuti. Potom je Milojko gurnuo svoju suprugu.

- Pusti me da sjednem. Ja nisam zdrav čovjek - govorio joj je, a ona je rekla da ne smije dok mu ona ne dozvoli. Kandidatkinje su dolazile do Milijane i govorile joj da se smiri i neka ne pravi scenu. 

Foto: Happy Tv

- Pričat ćeš sa mnom! Je l' ti jasno? - vikala je Milijana i vukla Milojka koji je samo želio sjediti... Kad je voditeljica upitala Milijanu u kakvoj je vezi s Milojkovim rođakom, koji je stariji od njega, rekla je da su se vidjeli nekoliko puta te da je on oženjen.

Foto: Happy Tv

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Naši partneri pišu
Message