Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
20 komentara

Milojko u suzama: 'Zbog svega se kajem, jedva čekam razvod'

Primijetio sam da je više ni ne gledaš. Prijatelju, nemoj se sramotiti, rekao je prijatelj Milojku, koji sve više shvaća da je razvod između njega i Milijane već gotova stvar...

Foto: Happy Tv
20 komentara

Milojko Božić (74) donio je konačnu odluku u vezi braka i odnosa s Milijanom Božić (22). Povjerio se kandidatu iz reality showa 'Parovi' da se kaje jer je oženio mlađahnu suprugu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Primijetio sam da je više ni ne gledaš. Prijatelju, nemoj se sramotiti. Kaješ li se zbog svega? - pitao je kandidat Milojka. 

Foto: Happy Tv

Poput svih ostalih, i Milojko shvaća da brak između Milojka i Milijane više nije na razini na kojoj je bio prošle godine.

- Kajem se! Jedva čekam da se razvedem - rekao je Milojko. 

Foto: happy tv/screenshot

Bračni par se nedavno posvađao u 'Tajnoj sobi'. Milojko je govorio kako je Milijana našla novog dečka, a potom rekao kako više nema više o čemu s njom razgovarati. 

Foto: screenshot/

Milojko je nedavno rekao kako je zbog Milijane čak i plakao jer nije mogao vjerovati da se može tako ponašati. 

ON DEMANTIRA Napali Milojka: 'Virio si dok se Milijana seksala s ljubavnikom'

- Plakao sam zbog nje. Ona se tako ponašala. Znaš što Milijana, imao sam mnogo žena u životu, ti to nikad nećeš dostići. Nije ona mlada, ima dosta iskustva. Nju sam shvaćao kao dijete, savjetovao sam je da ne radi ništa, sjedili smo za Novu godinu, nismo se ni poljubili... Nema tu strasti - rekao je Milojko. Milijana se složila da ima iskustva što se tiče muškaraca.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message