Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
20 komentara

Napali Milojka: 'Virio si dok se Milijana seksala s ljubavnikom'

Svi smo vidjeli, bili smo u sobi. Ti si stari pokvarenjak , rekla mu je kandidatkinja showa 'Parovi'. Milojko je negirao Sanjine optužbe, dok Milijanu te riječi nisu dotaknule. Samo se smijala na sve što je čula...

Foto: Happy Tv
20 komentara

Kandidat srpskog realityja 'Parovi' Milojko Božić (74) teško je podnio što ga je supruga Milijana Božić (22) prevarila. Jednom prilikom čak je priznao i da je plakao zbog nje, ali sad je to sve iza njega. Ne obazire se više na nju i njezine postupke, ali ipak drugi kandidati često spominju njihovu bračnu situaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nedavno su se Sanja Spasojević Barbi i Milojko svađali, a on ju je tom prilikom jako vrijeđao.

NARUŠEN ODNOS Milojko o patnji u braku: Nema tu strasti, plačem zbog Milijane

- Dokad ćeš se ovako ponašati? Je l' tebi nitko ništa ne smije reći? Što si ušao u show? Stalno govoriš nešto o meni, a ti trebaš ići u starački dom, a ne reality - odbrusila je Barbi Milojku, a potom otkrila nešto iznenađujuće. 

Foto: Happy Tv

- Zgražaš se nad tuđim pričama, a virio si dok su Žabac i Milijana imali odnose. Svi smo vidjeli, bili smo u sobi. Ti si stari pokvarenjak - rekla je Sanja i time šokirala ostale kandidate.

Foto: Happy Tv

Milojko je negirao Sanjine optužbe i tvrdio da to nije istina, dok Milijanu te riječi nisu dotaknule. Samo se smijala na sve što je čula.

Foto: Happy Tv

Milojko, otkako više nije u romantičnoj vezi s Milijanom, sve je više nervozan i vrijeđa ostale kandidate. Među njima i svoju bivšu ljubav.

PLANIRA JU ŽENITI Žabac se razvodi: 'Ostavio sam ženi sve. Volim svoju Milijanu'

- Znaš što Milijana, imao sam mnogo žena u životu, ti to nikad nećeš dostići. Nije ona mlada, ima dosta iskustva. Nju sam shvaćao kao dijete, savjetovao sam je da ne radi ništa, sjedili smo za Novu godinu, nismo se ni poljubili... Nema tu strasti - rekao je svojedobno Milojko.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message