Show

Komentari 13

Minea: 'Opet su se pojavili novi lažni oglasi s mojim imenom i fotografijama. Ne nasjedajte'

Minea: 'Opet su se pojavili novi lažni oglasi s mojim imenom i fotografijama. Ne nasjedajte'

Svi koji me pratite već dobro znate da liniju održavam zdravom prehranom i vježbanjem, a ne nekakvim lošim dijetama ili tabletama. Nemojte na sumnjive oglase dati niti jedan klik, napisala je

Ponovno su se pojavili lažni oglasi i web stranica. Ne nasjedajte i prijavljujte, napisala je Renata Končić Minea (43) na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica i voditeljica emisije IN magazin još jednom je postala žrtva internet prevare.

- Ljubav za sve, samo za prevarante i mutikaše ne! Hvala vam svima koji ste mi javili da su se opet pojavili novi lažni oglasi s mojim imenom i fotografijama. Svi koji me pratite već dobro znate da liniju održavam zdravom prehranom i vježbanjem, a ne nekakvim lošim dijetama ili tabletama - poručila je.

- Nemojte na sumnjive oglase dati niti jedan klik, a kamoli svoje osobne podatke. Sve moje poslovne partnere kao i proizvode koje osobno koristim možete vidjeti baš ovdje, na mom verificiranom Instagram profilu. Budite mi dobro i čuvajte se - dodala je.

Slična stvar dogodila joj se u kolovozu prošle godine. Tada je napisala kako su joj neovlašteno ukrali fotografije i iskoristili za seriju fotomontaža, lažne oglase i lažni Instagram profil.

Najčitaniji članci