Show

Komentari 50

Minea pokazala kućno izdanje s naočalama: Nisam te prepoznao

Minea pokazala kućno izdanje s naočalama: Nisam te prepoznao

U prvi mah nisam bio siguran da si to ti, budući da si obično sređena, našminkana, napisao joj je pratitelj. Drugi su dodali kako predivno izgleda, bilo u kućnom, bilo u televizijskom izdanju

Doma je najljepše, napisala je pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea (43) uz posljednju fotografiju. Gotovo uvijek na društvenim mrežama pozira dotjerana i našminkana u haljinama ili poslovnim stajlinzima, ali ovoga puta iznenadila je pratitelje pa pokazala 'kućno izdanje'.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Mineom

Objavila je selfie u hudici i bez jake šminke kakvu inače nosi, a pažnju pratitelja privukle su naočale koje je rijetko kad pokazuje.

Pratitelji su jedva prepoznali Mineu u ovakvom uzdanju.

- U prvi mah nisam bio siguran da si to ti, budući da si obično sređena, našminkana - napisao joj je pratitelj. Drugi su dodali kako predivno izgleda, bilo u kućnom, bilo u televizijskom izdanju. 

Minea voli isticati obline. Zadovoljna je i i ponosna na svoju liniju, a nedavno je promijenila i frizuru. Plava, valovita kosa, godinama je bila njezin zaštitni znak. No Minea je nedavno skratila kosu i stavila šiške. Na račun toga dobila je brojne komplimente. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MINEOM:

Najčitaniji članci