Obavijesti

Show

Komentari 49

Minea promijenila imidž, nova frizura potaknula je komentare

Minea promijenila imidž, nova frizura potaknula je komentare
7

Pjevačica i voditeljica nedavno je promijenila frizuru, zbog čega je dobila puno komplimenata. Sada je izazvala raspravu ispod svoje fotografije. Njezinim pratiteljima nije jasno kako Minea još uvijek 'solira'

VIDEO

Pjevačica i voditeljica Renata Minea Končić (43) prešla je četrdesete, no jednom je prilikom rekla kako godine koje slijede gleda s pozitivom. Osim toga, i dalje se može pohvaliti zavidnom linijom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Mineom

Pokretanje videa...

11:14

Na društvenim mrežama voli isticati obline. Zadovoljna je i i ponosna na svoju liniju, u vrijeme kad svijetom 'vladaju' sve mršaviji modeli. A nedavno je promijenila i frizuru. Plava, valovita kosa, godinama je bila njezin zaštitni znak. No Minea je nedavno skratila kosu i stavila šiške.

Na račun toga dobila je brojne komplimente, a za posljednje dvije objave na Instagramu pozirala je u Samoboru. Pratitelji su joj u komentarima poručili kako izgleda sve mlađe. 

- Svakim danom si sve ljepša. Predivna si - poručili su joj.

Na jednoj je fotografiji pozirala uz klupicu te napisala kako je ta klupica stvorena za dvoje. Tom je objavom izazvala raspravu svojih pratitelja koji su je pitali o njezinom ljubavnom statusu. Nije im jasno kako je Minea trenutačno 'solo'.

- Da, klupa je za dvoje. Gdje je on? Ne znam zašto je takva ljepotica sama. Volio bih sjediti s tobom na toj klupi, ali znam da nisam jedini - pisali su joj.

No, Minea je misteriozna kada je u pitanju njezin ljubavni život. Na spomenute komentare nije odgovarala. No ranije je za Reflektor otkrila kako u njezinom životu uvijek postoji poseban muškarac.

Minea: 'U mom životu uvijek postoji poseban muškarac...'
Minea: 'U mom životu uvijek postoji poseban muškarac...'

- Ljubav je ono što nas jača, diže i daje nam krila... Barem je kod mene tako. Ljubav dolazi u više oblika i sa različitih strana, a ja mogu reći da sam ispunjena po svakom pitanju - ispričala je pjevačica i voditeljica.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu