Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
18 komentara

Mirjana Hrga Šarić: Imam se s kim svađati i smijati...

Nisam se htjela udati, ali danas živim luksuznije, rekla je voditeljica. Mirjana i Dean vjenčali su se prije godinu i pol, a ona je ubrzo ostavila posao

Goran Jakuš/PIXSELL
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL

Ako je netko uvjeren u nečiju fizičku vjernost, odmah mi je sumnjiv i dovodi se u potencijalni rizik da na kraju ispadne smiješan. Vjernost je krasna, ali prije svega ona emotivna, ljudska, rekla je Mirjana Šarić (38), bivša Hrga. Bivša novinarka i voditeljica u intervjuu Storyju rekla je da nakon udaje za oftalmologa Deana Šarića (45), u čijoj klinici radi kao direktorica marketinga, živi mnogo bolje nego prije.
- Danas živim luksuznije, odnosno kvalitetnije. Gospodar sam svog vremena, mogu birati okruženje u kojem s ekrećem, posvetiti se sebi, paziti na prehranu i zdravlje - rekla je Mirjana. Ispričala je kako se nije namjeravala udati jer je vidjela previše toga što joj je dovelo u pitanje brak kao instituciju.
- No dođu neke godine kad si tražite društvo, partnera, nekoga koga biste mogli voljeti, a ne samo biti zaljubljeni. S 38 godina više niste zaluđeni te možete vrlo mirno i racionalno procijeniti stvari. Ja sam procijenila da je Dean taj, a vrijeme će pokazati jesam li bila u pravu - kazala je Mirjana i dodala da je u životu udvoje najljepše što ima nekog s kim se može dobro nasmijati ali i posvađati.


Naši partneri pišu
Message