Obavijesti

Show

Komentari 7

Mirna Berend o gradonačelnici Petrinje: 'Ona je ponosna na rad Vlade? Pa gdje ta žena živi?'

Mirna Berend o gradonačelnici Petrinje: 'Ona je ponosna na rad Vlade? Pa gdje ta žena živi?'

Bivša voditeljica, a danas uspješna poduzetnica, na godišnjicu potresa progovorila je o obnovi Petrinje, ali i otvoreno kritizirala vlast koja nije napravila gotovo ništa da ljud na Banovini žive normalno

VIDEO

Nekada je bila zaštitno lice malih ekrana, ali danas Mirna Berend (55) vodi potpuno drugačiji život. Aktivno se bavi promocijom svoje linije nakita od poludragog kamenja i kozmetike. Život ju nije mazio, a posljednji udarac za bivšu novinarku bio je razoran potres u Petrinji, gdje i danas živi. Za Story je godinu dana nakon horora progovorila o cijeloj situaciji i uputila oštru kritiku vlastima.

Na Baniji ogorčeni: Dosta nam je praznih riječi i obećanja...
Na Baniji ogorčeni: Dosta nam je praznih riječi  i obećanja...

- U Petrinji je moja radionica, tu je moj posao. Obnova napreduje tako što sam sve napravila sama. Dakle, nitko nije došao i pitao treba li nam što. Alergična sam na bajke koje gledam u medijima, to je pretužno. Tko želi saznati istinu neko dođe u Petrinju i vidi sam kakvo je stanje. Ovdje se ne radi ništa! Čak sama znam složiti krov, naučite nove vještine koje niste do sada učili. Pomažemo jedni drugima, neki privatnici i udruge su uključeni, čak smo sami napravili djeci klizalište, ni to grad nije bio sposoban napraviti - rekla je žalosno Mirna.

Osvrnula se i na događaje od prije 30 godina. 

- Sve ono što sam gledala 1991. godine kao ratni izvjestitelj i netko tko je živio u Petrinji, iz nekog drugog ugla sad gledam na 2021. godinu. HDZ na vlasti, i svu bijedu koju je razorio potres. Potres je razotkrio i lopovluk 1991. godine. Sada 2021. godine razotkriva potpunu nesposobnost vladajuće strukture i ministara.

Otvoreno je kritizirala gradonačelnicu Petrinje, Magdalenu Komes koja je danas pohvalila Vladu za obnovu grada, a obnove nigdje. Dodala je i da u bajke koje se plasiraju o obnovi mogu vjerovati stanovnici drugih gradova i mjesta te da se njima mogu prodati, no da stanovnicima Petrinje, koji sami saniraju štetu kroz cijelu godinu, ne mogu prodavati takve priče i hvalospjeve o radu Vlade.

Mirna Berend: U kući se može živjeti, ostajem u svojoj Petrinji
Mirna Berend: U kući se može živjeti, ostajem u svojoj Petrinji

Osim o potresu, progovorila je i o svojoj prirodnoj kozmetici, nakitu i šeširima koji su dostupni u njezinoj internetskoj trgovini.

- Imam internetsku prodaju svoje kozmetike, nakita i šešira. Već dugo godina to radim i imam mrežu stalnih kupaca koji su prepoznali kvalitetu moje kozmetike i preparata koji su potpuno prirodni. Cijena mojih proizvoda je prihvatljiva i doista je može priuštiti svaka žena u Hrvatskoj - rekla je.

Borna Filić/Pixsell
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...