Obavijesti

Show

Komentari 0

Miro Ungar i Tomislav Raca pobijedili Sušeca i Paoletića

Miro Ungar i Tomislav Raca pobijedili Sušeca i Paoletića
4

Sredstva prikupljena tijekom turnira uplatit će se za kupnju radiološkog uređaja za potrebe Doma zdravlja i Hitne pomoći u Umagu. Turnir su podržali i Ana Stunić, Nenad Hervatin i drugi

VIDEO

Ovoga vikenda na terenima Tenis akademije u Umagu i teniskim terenima Aminess Maestral hotela u Novigradu bio je prvi humanitarni teniski turnir parova Colours Of Tennis.

Poznatim licima pridružili su se bivši vaterpolist Dubravko Šimenc, član Parnog valjka Berislav Blažević, pjevač Miro Ungar, bivši sportaš i komentator Božo Sušec te mnogi drugi, a bilo je ukupno 24 sudionika. Turnir su podržala i poznata lica kao Ana Stunić, Nenad Hervatin, Dean Pelić, Josipa Pavičić Berardini i mnogi drugi. 

U finalu turnira susreli su se Božo Sušec i Ivan Paoletić te Miro Ungar i Tomislav Raca, a pobjedu je odnio par Ungar-Raca u tie-breaku. 

Za treće mjesto igrali su Marko Škorić i Sergio Cittar te Dubravko Šimenc i Marin Filiplić, a ovoga puta uspješniji je bio par Šimenc - Filiplić u tie breaku. Program se, uz sportsko natjecanje, sastojao i od zabavnog dijela - Foto, Food & Wine Point, tombole, glazbe, a za najuspješnije timove osigurane su i vrijedne nagrade.

Sredstva prikupljena tijekom turnira uplatit će se za kupnju radiološkog uređaja za potrebe Doma zdravlja i Hitne pomoći u Umagu. Još ovaj tjedan zainteresirani za donaciju dodatnih sredstava mogu donirati u prostorijama Tenis klubova u Umagu i Novigradu.

- Raduje me doći u Istru, a u Novigradu sam kao doma, cijelo ljeto sam tu. Pogotovo volim sudjelovati u humanitarnoj akciji. Akcija je hvale vrijedna, druženje je lijepo i siguran sam da će turnir postati tradicionalan i sljedeće godine okupiti još više ljudi - istaknuo je pjevač Miro Ungar. 

Dubravko Šimenc u ime igrača zahvalio je organizatorima turnira:

- Prvo izdanje turnira uvijek je najteže, a mi smo to zajednički napravili. Nadam se da će se tradicija nastaviti, a najveća vrijednost je da smo napravili dobro djelo te stekli nove prijatelje. Čuvajte ovu lijepu priču, to je moja želja za sljedeću godinu - poručio je nekadašnji vaterpolist i velika sportska legenda Dubravko Šimenc. 

Organizatori Colours Of Tennis turnira su Istra D.M.C, Grad Umag i TK Tennis Team Umag. Partneri i sponzori turnira su bili Turistička Zajednica grada Umaga, Turistička Zajednica grada Novigrada, Turistička Zajednica grada Buja, Turistička Zajednica Općine Brtonigla, Istraturist Umag d.d., Aminess Hotels & Campsites, TK Tennis Team Umag, Umag Tennis Academy, Colours of Istria, Istria Experience, Paperworld, Jasno&Glasno d.o.o., grupa FEBRA, Ožujsko pivo uz mnogobrojne medijske pokrovitelje.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'