Obavijesti

Show

Komentari 23

Miroslav Škoro je kupio novu kuću za 440.000 eura

Miroslav Škoro je kupio novu kuću za 440.000 eura
4

Škoro je unajmio arhitekta za adaptaciju derutne nekretnine. Pjevač je saborsku plaću dao bolnici, a u politici je, kaže, zbog humanitarnih razloga

VIDEO

Miroslav Škoro (46), glazbenik, humanitarac i manje uspješni političar, kupio je kuću u središtu Osijeka, u Keršovanijevoj ulici. Stan od 350 četvornih metara ima veliko dvorište. Kako neslužbeno saznajemo, Škoro je stan, koji je u dosta trošnom stanju, platio oko 300.000 eura. Za adaptaciju stana u kući iz 1930. godine morat će, prema procjenama stručnjaka, izdvojiti barem još 400 eura po metru četvornom, odnosno 140.000 eura. O uređenju prostora brinut će se Oliver Grigić, arhitekt poznat po projektu vila u Rajskim vrtovima u Kaštelima, ali i skupocjenom uređenju središnjeg osječkog Trga Ante Starčevića.
- Istina je da sam kupio stan, a to samo znači da želim imati stalni kontakt sa svojim Osijekom - kaže Škoro. Pritom je istaknuo da je, radi kupovine stana u susjedstvu bivšeg ravnatelja HRT-a Ivice Vrkića i nogometnog suca Željka Širića, morao prodati kuću u osječkom prigradskom naselju Višnjevac. Tu kuću s okućnicom, ukupne površine 770 četvornih metara, Škoro je svojedobno prijavio Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa kao nekretninu vrijednu 450.000 kuna. Škoro se, radeći manje od godinu dana kao saborski zastupnik, odricao svojih osobnih dohodaka na to radno mjesto i novac uplaćivao u humanitarne svrhe. U imovinskoj kartici je bio napisao da je na godinu samo od honorara i tantijema na izvođenje svojih pjesama zarađivao oko 600.000 kuna. Prije nego li se Škoro odlučio za kupnju novog doma, to je učinio i njegov jako bliski prijatelj Marko Perković Thompson. Kupio je cijeli kat zgrade u blizini zagrebačkog autobusnog kolodvora i to za 9,600.000 kuna. Thompson (42) sa suprugom Sandrom i djecom, Petrom Šimunom (5), Antom (3) i Divom Marijom (2), još živi u kući na zagrebačkom Vrhovcu koju prodaju. Pjevačev menadžer tvrdi da Thompson još nije potpisao ugovor o kupnji, ali na portafonu na ulazu u zgradu već piše prezime Perković. U istoj zgradi stan su navodno kupili i Ivaniševići, i to za 11 milijuna kuna.

U POLITICI ZBOG HUMANITARNIH RAZLOGA
Miroslav Škoro uvijek je tvrdio da “nema političkih ambicija u smislu kako se politika doživljava u glavama nekih”. Prihoda iz Sabora odrekao se u korist Pedijatrije Kliničke bolnice u Osijeku.
- Mojoj glazbenoj karijeri ulazak u politiku može samo štetiti - govorio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima
Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'