Obavijesti

Show

Komentari 205

Mirta Šurjak: Neću više šutjeti, ja nisam razaračica brakova

Mirta Šurjak: Neću više šutjeti, ja nisam razaračica brakova
1

Sportska novinarka progovorila je o glasinama da se nedavno u Izraelu susrela s bivšim partnerom Giovannijem Rossom s kojim ima kći Chiaru. Rosso je glasine demantirao

VIDEO

Nikada svoju bivšu suprugu Moranu ne bih ostavio zbog Mirte Šurjak. Iz respekta prema našoj kćeri Chiari, neću uopće reći ni riječi u vezi dotične osobe. Hvala Bogu, to je za mene završena priča, komentirao je bivši nogometaš Giovanni Rosso (43) nagađanja oko okolnosti njegove veze s Mirtom Šurjak (34). Šuškalo se, naime, da je Mirta bila uzrok njegove rastave braka. 

Novinarka je za Splitski dnevnik dala svoju stranu priče. 

- Nikad nisam komentirala svoj privatni život, ali sada moram napraviti iznimku jer šutim već punih pet godina o svemu i sada je dosta. Nisam bila ljubavnica Giovannija Rosse nikada, jer je njegov brak s bivšom suprugom već bio završen prije mog dolaska u njegov život. Nisam preljubnica ni razaračica brakova - kazala je voditeljica te dodala da je zgrožena linčom kojem su izložene žene i majke u naizgled modernom društvu. 

 

Jos 3 dana do utakmice Hajduk-Iasi💪🏻❤️💙

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on

- Razlog raspada njegovog braka treba tražiti ponajprije u činjenici što je gospodin Rosso u izvanbračnoj vezi s Izraelkom dobio sina, koji je gotovo pa vršnjak s njegovim sinom iz prvoga braka. U daljnju analizu nimalo gospodskih izjava muškarca  s kojim sam upravo ja prekinula vezu ne želim uopće ulaziti. Kada o bivšoj partnerici tako govori, to više govori o njemu nego o meni - rekla je Šurjak te naglasila da joj je dosadilo da se njeno ime 'lažno blati i nanosi povreda časti njoj i njenoj obitelj'. 

Dodala je i kako joj je, također, dojadila činjenica da je izložena nepravednim predrasudama zbog svog atraktivnog izgleda. 

- Moj kapital je moj intelekt i obrazovanje, ali moram priznati da sam često na vlastitoj koži osjetila nepravdu i podcjenjivanje zbog atraktivnog izgleda. Izgledam snažna, ali me neke stvari užasno pogode i rastuže. Često puta bih zaplakala zbog toga - priznala je Mirta.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 205
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin