Show

Komentari 9

Mirta Šurjak uživa u Španjolskoj i sve je oduševila s fotkama: 'Lutka s naslovne strane'

Mirta Šurjak uživa u Španjolskoj i sve je oduševila s fotkama:  'Lutka s naslovne strane'

U najvećem akvariju Europi. El mayor acuario de Europa, napisala je Mirta uz fotografiju na kojoj pozira ispred jednog akvarija u šarenom kombinezonu zanimljivih prugica, s prorezom za dekolte

Sportska novinarka i HRT-ova voditeljica Mirta Šurjak (41) prije nekoliko dana je došla u Španjolsku gdje je gledala utakmicu između Hajduka i Villarreala. Ali imala je priliku posjetiti i neke lokacije u gradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U najvećem akvariju Europi. El mayor acuario de Europa - napisala je Mirta uz fotografiju na kojoj pozira ispred jednog akvarija u šarenom kombinezonu zanimljivih prugica, s prorezom za dekolte. 

Kombinaciju je uokvirila bež torbicom i natikačama marke Cristian Dior, a mnogi su joj pisali u komentarima kako prekrasno izgleda. 

- Ljepotica Splitska; Zmaj od žene si; Prekrasna Mirta; Lutka s naslovne strane - hvalili su je pratitelji. 

Mirta je zatim objavila i fotografiju sa stadionskih tribina gdje je pozirala u bijeloj, uskoj, midi haljini koja je istaknula njezin dekolte i preplanuli ten. 

Ponovno je oduševila pratitelje koju su joj pisali najljepše komplimente o njenoj ljepoti. 

Kada je prije nekoliko dana stigla u Španjolsku, Mirta je također podijelila fotku sa stadiona, ali tada se nalazila na samom terenu. 

- Buenos dias - napisala je voditeljica koja je za tu prigodu odjenula pripijenu ružičastu haljinu koja je naglasila njezino vitko tijelo i dekolte, a dodatno ju je istaknula bež remenom, te sandalama i torbicom u istoj boji. 

Komentirali su joj da je 'melem za oči', a pohvalila ju je i kolegica Fani Stipković (39).

Najčitaniji članci