Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
203 komentara

Miši drhtao glas od uzbuđenja, pjesmama rasplakao publiku...

Najveća euforija ipak je bila kad su započeli prvi taktovi pjesme 'Samo nas nebo rastavit može', kako je Mišo i nazvao ovaj koncertni spektakl...

Foto: Borna Filić/PIXSELL
203 komentara

Nakon nebrojeno skandiranja ‘Mišo, Mišo’, kojim su ga pozivali na pozornicu, došao je Mate Mišo Kovač (78) i bacio zagrebačku publiku u trans. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dobra večer, čast mi je, svi vi koji ste došli najviše volite sebe, a to je velika stvar. Da vi koji volite sebe dođete na moj koncert i platite ulaznicu. Svaki čovjek je najveći, a Mišo pjeva za njega - rekla je glazbena legenda na početku koncerta. Čim se popeo, uzeo je mikrofon u ruke i zapjevao hit ‘Poljubi zemlju’.

Drhtao mu je glas od uzbuđenja, mahao je publici i govorio kako voli Zagreb. 

- U Zagrebu živim 54 godine. Izađem često van i dam 400 kuna dečkima koje ni ne znam da odu na piće. Takav vam je Mišo - rekao je i nastavio s najvažnijom sporednom stvari na svijetu - nogometom:

- Imamo reprezentaciju koja može igrati prijateljske utakmice s Italijom, Njemačkom, a prije su igrali s Južnim Jemenom, Gornjim Jemenom. Sad se vidi da smo odlični, bolji od toga da smo drugi na svitu - našalio se Mišo, a fanovi su odmah primijetili da se, unatoč bolesti, uopće nije promijenio po pitanju strasti s kojom govori o nogometu.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Uslijedile su pjesme ‘Svi pjevaju, ja ne čujem’, ‘Proplakat će zora’, a publika je s jednakim žarom i u isti glas pjevala s kraljem. Nakon svake pjesme rekao bi pokoju misao koja mu je na pameti i nasmijao okupljene. Bile bi to priče o nagradama koje je osvojio i kojih se rado sjeća, ali i o svakodnevnim događajima. Pjesmom ‘Najljepše su oči moje majke’ rasplakao je mnoge pa su ljudi najčešće u jednoj ruci držali mobitel kojim su snimali pjesmu, a drugom brisali suze.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Najveća euforija ipak je bila kad su započeli prvi taktovi pjesme 'Samo nas nebo rastavit može', kako je Mišo i nazvao ovaj koncertni spektakl.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Veliki zagrljaj dobio je kad se na pozornici popeo zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji mu je uručio i posebnu nagradu, Medalju grada Zagreba za sveukupni doprinos. 

- Milan je moj veliki prijatelj i ako ga više ne izaberete za gradonačelnika, i dalje ću ga voljeti - iskren je bio Mišo.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Dok je Mišo imao pauzu, na pozornici su zapjevali Alen Nižetić, Ivana Kovač, Slavonske Lole i Nina Badrić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message