Show

Komentari 253

Misica Eni Šukunda udala se za 13 godina starijeg Miru: Nosila vjenčanicu vrijednu 18.000 kn

Misica Eni Šukunda udala se za 13 godina starijeg Miru: Nosila vjenčanicu vrijednu 18.000 kn

Bivša Miss Supranational i njezin odabranik vjenčali su se nakon godinu dana zaruka. Ceremonija je bila skromna, a veliku svadbu planiraju sljedeće godine

Bivša misica Eni Šukunda (31) i njezin zaručnik Miroslav (44) četiri tjedna su pripremali svoje vjenčanje iz snova. Kamere RTL Ekskluziva pratile su Eni dok je birala savršenu vjenčanicu, cipele, šminku, prstenje i buket.

Na dan vjenčanja misica je zablistala u ručno rađenoj vjenčanici vrijednoj čak 18.000 kuna. Haljinu od francuske čipke s detaljima od nojevog perja iskombinirala je sa srebrnim salonkama čija je cijena 5.800 kuna. 

Njezin odabranik Miro odlučio se za neuobičajenu odjevnu kombinaciju - klasično crno odijelo upario je s crvenim tenisicama. Za vrijeme ceremonije jedva je skrivao emocije, te je nakon izmjene zavjeta zaplakao od sreće.

Šukunda je pokazala buket sastavljen od hortenzija i 12 ruža, te objasnila kako iza tog broja stoji određena simbolika..

- Dvanaest je nekako naš broj, mi se poznajemo dugi niz godina i kao prijatelji i obiteljski i eto, došlo je naše vrijeme - ispričala je za RTL ekskluziv. Vjenčanju su prisustvovali samo kumovi i mladenci, a veliku svadbu imat će, kažu, sljedeće godine.

Par će se nakon vjenčanja uputiti na medeni mjesec na zasad nepoznatu luksuznu destinaciju, a pridružit će im se i Mirina djeca.

 

Najčitaniji članci