Obavijesti

Show

Komentari 10

'Mislila sam da će me netko ubiti pa nisam izlazila iz kuće'

'Mislila sam da će me netko ubiti pa nisam izlazila iz kuće'
4

Nakon što ju je 2010. godine Nathan Lee Parada pokušao ubiti, ubrzo nakon toga napao ju je James Rainford. Poslije svega zapitala se kolika je zapravo cijena slave

VIDEO

Nasljednica lanca hotela dugo je bila magnet za brojne manijake i provalnike, a za The Sun je otkrila da je 2010. godina bila prekretnica u njezinom životu. Tada je strepila za svoj život nakon što ju je napao manijak s nožem. U filmu 'The Bling Ring', koji će svoju premijeru imati na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu, Paris Hilton (32) glumi sebe u sličnoj situaciji. Poslije spomenutog incidenta od prije dvije godine odlučila je promijeniti način žvota. Trenutačno želi što manje vremena provoditi pod svjetlima reflektora, a želi izgraditi i vlastiti lanac hotela. Po prvi put otkako se susrela sa spomenutim manijakom progovorila je o tom događaju. 

- Bilo je zastrašujuće. U takvoj situaciji nisam nikad prije bila i to me zbilja potreslo. Bilo je oko pet ujutro kad sam čula da netko lupa po staklu. Spustila sam se s kata i vidjela tipa luđačkog pogleda s dva velika kuhinjska noža koja je držao u rukama. Izgledao je kao da me želi ubiti - ispričala je Paris te dodala kako je bez prestanka lupao po prozoru i zahtijevao da ga se pusti unutra. 

- Odjednom sam vrisnula. Bila sam sigurna da će ući kroz prozore ili vrata i da će to biti to - otkrila je Paris, no njezin tadašnji dečko, Cy Waits, spasio joj je život. 

- Čuo je buku i spustio se dolje. Uzeo je svoj pištolj i uperio mu ga u glavu. Spustio ga je na tlo i tako držao dok nije stigla policija. Da Cy nije djelovao tako brzo, mislim da me nitko ne bi mogao spasiti - otkrila je Paris te dodala da se zapitala o cijeni slave nakon što je ispred sebe vidjela nekoga s toliko mržnje u očima. 

- Tada mi je u životu vladao pravi kaos. Nakon incidenta odlučila sam se povući iz javnosti prije nego što se nešto gore dogodi.

Nathan Lee Parada (36) u travnju 2011. godine osuđen je na dvije godine zatvora. Ubrzo nakon toga, zaskočio ju je i James Rainford (38) koji ju je zaprosio, a osuđen je na 227 dana zatvora nakon što je uočen ispred njezine kuće u Malibuu. 

- Bojala sam se napustiti svoju kuću. Bila sam paranoična i mislila da me netko prati cijelo vrijeme. Ta dva napada imala su velik utjecaj na mene. Stalno sam razmišljala kako će me netko ubiti. Ugradila sam najnapredniji sigurnosni sustav i zaposlila tjelohranitelje na puno radno vrijeme - ispričala je Paris te dodala kako je prestala izlaziti. 

Zbog svog tragičnog iskustva, odlučila je glumiti u navedenom filmu u kojem se pojavljuje i Emma Watson. 

Nakon što je tulumarila s Lindsay Lohan, provela 22 dana u zatvoru i nakon što je njezin porno uradak završio na internetu, Paris je odlučila krenuti novim putem. 

- Uvijek sam bila ponosna na svog djeda koji je hotelsko carstvo izgradio iz ničega. Voljela bih i ja biti neovisna pa da moja obitelj bude ponosna na mene - zaključila je Paris koja ima i novog dečka, španjolskog modela Rivera Viiperija. 

- Jako smo sretni. Voljela bih se jednog dana vjenčati i imati djecu, ali trenutačno sam se usredotočila na posao - iskrena je bila Paris. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti