Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
26 komentara

Mislila sam da ću umrijeti usamljena i ovisna o opijatima

Jane je oduvijek idealizirala svog oca, glumačku legendu Henryja Fondu, iako je rekla da je emotivno bio izuzetno hladna osoba. Zbog toga je u tinejdžerskim danima bila jako nesigurna i usamljena

Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
26 komentara

Glumica Jane Fonda, jedna od holivudskih ikona, 21. prosinca proslavila je svoj 80. rođendan. U intervjuu za magazin People, istakla je da je jednostavno zahvalna što je još živa.

- U mladosti sam bila uvjerena da neću doživjeti 30. godinu. Mislila sam da ću umrijeti usamljena i ovisna o opijatima. Nisam mislila da ću, ako i doživim ove godine, i dalje biti aktivna i zdrava i da ću još raditi. Sretna sam i zahvala zbog toga - otkrila je glumica.

Reuters/Pixsell | Autor: Reuters/Pixsell Foto: Reuters/Pixsell

Fondino djetinjstvo obilježila je obiteljska tragedija. Njena majka bila je psihički bolesna i počinila je samoubojstvo kada je Jane imala 12, a njen brat Peter samo 9 godina.

Jane je oduvijek idealizirala svog oca, glumačku legendu Henryja Fondu, iako je rekla da je emotivno bio izuzetno hladna osoba. Zbog toga je u tinejdžerskim danima bila jako nesigurna i usamljena.

PA/Pixsell NAPUNILA 80 Jane Fonda uživa u redovnom seksu i još voli zapaliti 'joint'

S bulimijom se borila desetljećima, čak i u vrijeme kada je doživjela neviđeni uspjeh u Hollywoodu i osvojila dva Oscara. Danas su sve te brige daleko iza nje.

U intervjuu je otkrila i što je sve naučila o životu i ljubavi, pa čak i svoja tri braka - s režiserom Rogerom Vadimom, aktivistom  Tomom Haydenom i medijskim mogulom Tedom Turnerom.

Reuters/Pixsell | Autor: Reuters/Pixsell Foto: Reuters/Pixsell

- Ako se ne osjećaš ni dobro ni sigurno, bježi iz te veze - savjetuje Fonda i dodaje dodala da najviše žali što nije provela više vremena sa svojom djecom dok su odrastala.

Zahvalna sam što sam postala bolja što sam starija – manje sam kritična i manje osuđujem, naučila sam praštati. Zaista sam se trudila da postanem bolji čovjek -  zaključila je.

69th Primetime Emmy Awards â?? Show â?? Los Angeles BEZ ZADRŠKE Jane Fonda, Dolly Parton i Lily Tomlin izvrijeđale su Trumpa
Naši partneri pišu
Message