Obavijesti

Show

Komentari 42

Jane Fonda uživa u redovnom seksu i još voli zapaliti 'joint'

Jane Fonda uživa u redovnom seksu i još voli zapaliti 'joint'
9

Imam umjetni kuk, koljeno i palac. Imam više metala u sebi od bioničke žene, ali i dalje mogu vježbati pilates, našalila se oskarovka te dodala kako je bila na više estetskih operacija

VIDEO

Glumica Jane Fonda koja i danas plijeni pažnju mladolikim izgledom rođena je 21. prosinca 1937. u New Yorku, a kći je glumca Henryja Fonde.

DPA/Pixsell

Djetinjstvo je provela na farmi svog oca u Kaliforniji. Kad joj je bilo 12 godina, njezina majka Frances je počinila samoubojstvo, a Jane je nedavno otkrila da je bila seksualno zlostavljana kad je bila dijete.

Gluma i politika

- Silovali su me i seksualno zlostavljali. Osim toga, jednom sam dobila otkaz jer sam odbila spavati sa svojim šefom - rekla je Fonda.

Kao djevojčica nije pokazivala interes za glumu, već je više voljela slikati i svirati klavir. Nakon toga, počela se baviti modelingom. Na Broadwayu je debitirala 1960., a pet godina kasnije udala se za francuskog redatelja Rogera Vadima.

Reuters/Pixsell

U to vrijeme aktivno se angažirala u kampanji protiv rata u Vijetnamu i otvoreno izjavila da je lijevo orijentirana. Paralelno s političkim aktivnostima, Fonda je osvajala i Hollywood. Uloga u filmu 'Klute' donijela joj je Oscara za glavnu ulogu 1972., a sedam godina kasnije dobila je kipić za film 'Coming Home'.

Izgled duguje operacijama i zdravom životu

Iako je napunila 80 godina, Jane Fonda i dalje njeguje vitku figuru. To može zahvaliti uravnoteženoj prehrani i aktivnom životu.

- Imam umjetni kuk, umjetno koljeno, umjetni palac. Imam više metala u sebi od bioničke žene, ali i dalje mogu vježbati pilates - našalila se glumica.

Reuters/Pixsell

Kada je riječ o licu, ona priznaje kako je bila na više estetskih operacija. Izjavila je da je 'popravljala' bradu, vrat i kapke.

- Nemam se čega sramiti, tako je kako je - rekla je i dodala kako su joj zahvati 'kupili deset godina života'.

Ipak, Fonda je to napravila s mjerom pa njezino lice izgleda potpuno prirodno i u skladu s godinama.

Žali što nije bila bolja majka

Holivudska glumica ima troje djece, Mary Luanu Williams (49) koju je posvojila kao tinejdžerku, Vanessu Vadim (48) i Troya Garrityja (43). Svojedobno se požalila kako joj je žao što nije bila bolja majka.

74th Venice Film Festival

- Kada umrem, želim da moja obitelj bude oko mene. Trebam zaslužiti njihovu ljubav. I dalje radim na tome - kaže glumica.

Nakon Vadima, Fonda se udavala još dva puta. Bila je 17 godina u braku s Tomom Haydenom, a s Tedom Turnerom razvela se nakon 19 godina.

Prije tri godine, izjavila je kako redovno zapali 'joint' i uživa u seksu.

- Volim zapaliti i opustiti se. Jedino sam prestala gledati filmove kad sam 'napušena' - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama