Obavijesti

Show

Komentari 88

Mišo je tri tjedna bio u bolnici: 'Dobro je on, opet će nastupati'

Mišo je tri tjedna bio u bolnici: 'Dobro je on, opet će nastupati'
5

Kovač se zbog ozbiljnih respiratornih infekcija prva dva tjedna liječio u Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu, a potom se tjedan dana oporavljao u bolnici u Rockefellerovoj ulici

VIDEO

Mate Mišo Kovač (77) liječio se na Drugom odjelu zagrebačke Specijalne bolnice za plućne bolesti, potvrdilo je osoblje bolnice za 24sata. Legendarni pjevač ondje se oporavljao od infekcije pluća.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:03
Slučajno se sreli pa dogovorili za pjesmu: Mišo i ja imamo hit
Slučajno se sreli pa dogovorili za pjesmu: Mišo i ja imamo hit

Kako piše Jutarnji list, Mišo se zbog ozbiljnih respiratornih infekcija dva tjedna liječio u Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu. Uspio ih je pobijediti, ali su Mišu liječnici svejedno poslali na dodatni oporavak u bolnicu u Rockefellerovoj ulici. Pjevača su, kako doznajemo, liječnici pustili kući, a Jutarnji list piše da mu je u srijedu odobreno otpusno pismo.

Skladatelj Đelo Jusić (80) također se liječio u bolnicu u Rockefellerovoj, u sobi kraj Mišine.

- Žao mi je što ga nisam uspio posjetiti. Mislim si 'danas ću - sutra ću', kad ono - Mišo izašao iz bolnice bez da smo se vidjeli - prepričao nam je Jusić. 

Novo mesto

Dodao je kako je Mišo dobro te je uvjeren da će legendarni pjevač uskoro opet sa pozornice zamahivati rukom.

- Ma dobro je Mišo, a zašto ne bi imao koncerte? Pa on stane na pozornicu, otpjeva prvi stih, a publika onda sama nastavi. Ima sreće jer se uopće ne mora umoriti - objašnjava Jusić.

I glazbeni menadžer Ivica Bubalo potvrdio nam je da se legenda hrvatske glazbene scene uspješno oporavlja od infekcija.

- Mišo je dobro i meni je jako drago zbog toga - kaže Bubalo.

Kovač je u prosincu nakon pet godina ponovno zapjevao u Splitu, i to pred više od 12.000 obožavatelja. Iako je zdravstveno bio vrlo loše, nije mogao razočarati publiku.

- Moj ćaća je danas ima fibru 39, mi smo bili izvan sebe, govorili da prebaci koncert, a on je rekao: ‘Ni po cijenu života!’ - izjavila je njegova kći Ivana. I dok je obitelj strepila nad životom pjevača, u pomoć mu je priskočila prva dama Splita, supruga splitskoga gradonačelnika, docentica Daniela Marasović.

- Uspjeli smo mu, uz Danielu i medicinsku sestru, spustiti temperaturu netom prije početka koncerta kako bi mogao izdržati taj napor - rekao nam je suorganizator Tomislav Madžar, inače ravnatelj poliklinike Vaš pregled. Koncert je trajao više od dva sata, nakon kojeg Mišo nije otišao doma.

- On je toliko vezan za svoju publiku da je još ostao sat i pol u backstageu s obožavateljima, kojih je bilo mnogo - rekao je Tomislav.

No Mišo ni tu nije stao. Imao je snage da i s temperaturom, malaksalošću nakon koncerta, još zapjeva s prijateljima koji su ga došli posjetiti. Tek tad je mogao mirne duše otići doma, leći i odmoriti se.

Pokazao je i humanitarnu notu. Novcem od ulaznica KBC Splitu kupio je defibrilator.

SLAVNI LJEPOTAN LJUBI 18 GODINA MLAĐU I NEKI TO NE PODRŽAVAJU: 'Možda je ova razlika ipak pretjerana?!'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin