Show

Komentari 8

Mišo pozirao s dresom Hajduka, poklonio mu ga je Ivica Šurjak

Mišo pozirao s dresom Hajduka, poklonio mu ga je Ivica Šurjak

Legendarni Mišo je prije utakmice hrvatske nogometne reprezentacije protiv Rusije pozirao s velikim igračem Hajduka, koji mu je tom prilikom poklonio dres

Sredinom prosinca hrvatska nogometna reprezentacija na Poljudu je pobjedom protiv Rusije osigurala nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru sljedeće godine. Mišo Kovač (80) je na poljudski stadion izašao u dresu Luke Modrića, zaorilo se tad 'Poljubi zemlju po kojoj hodaš', a legenda je samo podigla ruke...

POGLEDAJTE VIDEO:

Sada su s Mišine službene stranice objavili i još jednu fotografiju s te utakmice, onu na kojoj pozira s velikim igračem Hajduka, Ivicom Šurjakom (68), a u rukama drže njegov dres.

Mišo je nekoliko dana poslije završio u splitskoj bolnici. Nasreću, nije bilo ništa ozbiljno i s njim je sve u redu. U međuvremenu je snimio i novu himnu Hajduka - 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin'.

- Navijam za Hajduk 65 godina i cijelo to vrijeme najjači sam igrač Hajduka u Zagrebu. Nikad mi nitko nije prišao niti rekao grubu riječ radi toga, jer svi znaju da Hajduk i Split žive u meni iskreno i bez kalkulacije - rekao je tad pjevač.

Najčitaniji članci