Obavijesti

Show

Komentari 25

Miss Ukrajine: Pitala sam rusku misicu podržava li Putina, ali do sada nisam dobila odgovor...

Miss Ukrajine: Pitala sam rusku misicu podržava li Putina, ali do sada nisam dobila odgovor...
5

Nakon završetka natjecanja Miss Universe, ukrajinka Viktorija Apanasenko osvrnula se na svoj odnos s Miss Rusije, Annom Linnikovom

VIDEO

Završio je još jedan izbor za Miss Universe, a prestižnu titulu osvojila je amerikanka R'Bonney Gabriel. Prvom pratiljom okrunjena je Amanda Dudamel iz Venezuele, a drugom je Andreína Martínez iz Dominikanske Republike. Hrvatska predstavnica Arijana Podgajski (20) nije ušla u prvih 16.

71st Miss Universe pageant

Osim pobjednice, pažnju su na ovogodišnjem izboru privukle i predstavnice Ukrajine i Rusije. Nakon završetka izbora, Ukrajinka Viktorija Apanasenko (28) progovorila je o svom odnosu s Miss Rusije Annom Linnikovom (22).

Hrvatska predstavnica o finalu Miss Universe: Ulazak pojedinih zemalja u prvih 16 me iznenadio
Hrvatska predstavnica o finalu Miss Universe: Ulazak pojedinih zemalja u prvih 16 me iznenadio

- Napori Ukrajine da se ruska predstavnica isključi s izbora ljepote bili su neuspješni - rekla je Viktorija za ukrajinski TV kanal TSN News.

- Puno smo radili na tome, ali je dobila američku vizu i to je odlučilo o njezinom sudjelovanju na natjecanju. Ako su joj amerikanci dali vizu, organizacijski odbor ne može je isključiti s natjecanja - objasnila je Miss Ukrajine.

Istaknula je i trud ruskinje da se fotografira pored nje na izboru.

- Nju je njezin organizacijski odbor zadužio da napravi selfie sa mnom - rekla je Viktorija.

- Ovo nije prvi put da je to pokušala učiniti. Imam samo jedno pitanje za nju i do sada nisam dobila odgovor: Podržava li politiku svog predsjednika koji je započeo rat u Ukrajini ili ne. Nekoliko puta je ponudila da napravimo 'prijateljsku fotografiju' - dodala je.

Miss Ukrajine podijelila je i na svom Instagram profilu dirljivi video s izbora nakon što nije uspjela ući u top 16 finalistica.

- Hvala Miss Universeu na prilici da cijelom svijetu još jednom ispričam događaje koji se sada događaju u Ukrajini. Također, posebna zahvalnost Poljskoj za pružanje utočišta i zaštite našim sunarodnjacima - kratko je poručila uz video.

- Odlučila sam ostati volontirati u Ukrajini jer znam da moram zaštititi svoje ljude. Mislim da bih mogla izgubiti cijelu obitelj - rekla je kroz suze.

Većina gledatelja ovog natjecanja smatralo je kako je njen nastup definitivno zaslužio prolazak u 16 najboljih. Tijekom dijela u kojemu nose nacionalne kostime, dio natjecateljica govorio je o politici, a Viktorija je spomenula rat Ukrajine i Rusije koji još uvijek traje. Također, prošetala je kostimu inspiriranom arkanđelom Mihaelom, ratnikom svjetla koji pobjeđuje zlo.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin