Obavijesti

Show

Komentari 64

Mladena Grdovića je brat odveo u bolnicu: 'Nije ništa ozbiljno'

Mladena Grdovića je brat odveo u bolnicu: 'Nije ništa ozbiljno'
1

OPRAVLJA SE U bolnici je obavio sve potrebne pretrage. Imao je jako visoki tlak te su mu liječnici propisali terapiju, ispričao nam je pjevačev menadžer

VIDEO

Svi smo se prepali, no Mladen nije ni prenoćio u bolnici, rekao je Ljubo Šeperić, menadžer Mladena Grdovića (59).

Zadarski pjevač u četvrtak navečer osjetio je vrtoglavicu. Kako mu je od ranije dijagnosticirana aritmija, požurio je u Opću zadarsku bolnicu u koju ga je odvezao brat Paulo. Pjevačev menadžer kaže kako se Grdović dobro oporavlja.


- Nije ništa strašno. U bolnici je obavio sve potrebne pretrage. Imao je jako visoki tlak te su mu liječnici propisali terapiju. Odmah su ga pustili kući uz preporuku da se manje napreže i dobro odmori - ispričao nam je Šeperić. Mladena Grdovića nismo uspjeli kontaktirati, no da se dobro oporavlja, potvrdio nam je i pjevač Duško Lokin (74).

Prije nekoliko dana Lokin je objavio kako se za korizmu odrekao svog prijatelja Mladena Grdovića.


- Mladen mi je stvarno jako drag, ali sebi sam ipak malo draži kad ne pijem. Ionako volim umjereno popiti, ne pretjerujem, a ovako sam siguran da onda u korizmi neću popiti ni kap alkohola - objasnio je Lokin te dodao:


Ne mogu se zauvijek odreći Mladena Grdovića, ipak je on moj veliki prijatelj. Ovo je samo nakratko, sad za korizmu.


Mladen Grdović svome je menadžeru ispričao kako se i on za korizmu odrekao prijatelja - Duška Lokina.

- Nije ga se odrekao zbog alkohola, pa Mladen uopće više ne pije - tvrdi Šeperić.

Zbog problema sa srcem, Grdović već je nekoliko puta bio na Hitnoj. Gotovo identičan događaj dogodio mu se prije četiri godine kada je pjevač zbog aritmije došao u istu bolnicu, gdje je ostao samo dva sata.

Ne zna se je li povratak problema sa srcem povezan s Grdovićevim nedavnim gubitkom majke Veronike, koja je u studenom prošle godine preminula u snu u 86. godini. Grdović je istog dana ipak pjevao publici u zagrebačkom klubu.

- Sve pjesme na koncertu posvetit ću svojoj majci, za koju sam bio jako vezan. Emocije ću ipak pokušati zadržati za sebe - rekao je tada Grdović. Svega nekoliko mjeseci ranije, u kolovozu, njegova supruga Brankica predala je papire za razvod braka. No na kraju je od odluke da se razvede odustala te uz supruga bila u najtežim trenucima nakon gubitka majke.

grdovic

Grdović je u opću zadarsku bolnicu dolazio, ne samo zbog aritmije, nego i zbog problema s alkoholom. Grdović se 2006. godine prvi put liječio na odjelu psihijatrije u zadarskoj bolnici. Tada ga je svakodnevno posjećivala supruga Brankica jer je željela da što prije ozdravi.

- Tamo je super, ljudi su puno pametniji nego vani - rekao je Grdović. Na liječenje su ga odveli i 2009. nakon incidenta koji je napravio na zadarskom vjenčanju. Pijan je oteo mikrofon, a obitelj je pozvala policiju, pa su ga hospitalizirali. Tada je obećavao i da neće više piti bevande.

- Ova terapija mi je trebala. Baterije su mi se ispraznile, ali vraćam se jači nego ikad - rekao je tada pjevač. I 2016. je prenoćio na odjelu psihijatrije zadarske Opće bolnice, gdje je dočekao i 58. rođendan, svega nekoliko sati nakon što je uhićen i u lisicama priveden u policiju zbog obiteljskog nasilja u kući u Arbanasima.

Pjevač je na Hitnoj zadnji put bio u prosincu nakon što ga je vlastita kujica ugrizla za prst desne ruke. Mladen i Brankica imaju četiri mala bijela špicera.

- Prst mi je odmah nateknuo pa smo zato išli. Nije bilo strašno - rekao je Grdović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'