Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Model Carmen (88): Nadam se da ću umrijeti na modnoj pisti

Mnogi modeli smatraju da je starost prepreka za ovaj posao, ali ne i Carmen. Pustila je kosu da joj prirodno sijedi, a tvrdi kako ni jednom nije podlegla plastičnoj kirurgiji...

Foto: Instagram/Promo
4 komentara

Amerikanka mađarsko-talijanskih korijena, Carmen Dell’Orefice (88), jedna je od najpopularnijih manekenki na svijetu. Njezina ljepota i karizma opčinile su modni svijet i brojne fotografe. Manekenstvom se bavi od 14. godine. Već 1947. njezina fotografija bila je na naslovnici Voguea, međutim njoj se ta fotografija nije svidjela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Первая обложка Кармен! Обложка журнала "Vogue" напечатанная в октябре 1947г. После этого она стала одной из четырёх самых юных моделей данного журнала. #vogue 😻💃🏻 Сама Кармен была не в восторге от этой фотографии: «Отчетливо помню, как, сойдя с автобуса, увидела связанную веревкой стопку журналов около газетного киоска. Взглянув на свое изображение, залилась слезами. Я просто ненавидела этот снимок: мои волосы были стянуты в пучок, и я была похожа на мальчика». #women #girl #womensfashion #fashion #carmendellorefice #carmen #orefice #moda #model #wow #wonderful #beauty #beautiful #love #voguemagazine 💋

A post shared by • Carmen Dell'Orefice • (@carmendellorefice_fun) on

- Izašla sam iz autobusa i na jednom kiosku vidjela Vogue i svoju dječačku frizuru. Umalo sam zaplakala - rekla je. Carmen je kći balerine i glazbenika pa je i ona, kako kaže, povukla umjetničke gene i kao djevojčica bavila se baletom. Tijekom mladosti manekenka visoka 180 cm smatrala se ružnom jer je bila visoka i mršava. 

Foto: Instagram

- Dečki se uopće nisu zanimali za mene - rekla je Dell'Orefice. Iako je radila kao manekenka priznaje da ponekad nije imala dovoljno novca ni za hranu. Dvaput je bankrotirala zbog rizičnih ulaganja na burzi, ali nije se predala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💁🏽‍♀️

A post shared by Carmen Dell’Orefice (@carmen_dellorefice) on

Iza sebe ima tri propala braka, a kći Lauru Miles, koja radi kao psiholog, dobila je u prvom braku.

NAKON TRI DESETLJEĆA Boban ju nagovorio: Leonarda se u 50-oj vratila manekenstvu

Mnogi modeli smatraju da je starost prepreka za ovaj posao, ali ne i Carmen. Pustila je kosu da joj prirodno sijedi, a tvrdi kako ni jednom nije podlegla plastičnoj kirurgiji. 

Foto: Instagram

- Ne znam ispadam li smiješna ili glupa što još poziram, ali uživam hodati pistom i znam da to radim dobro - rekla je Carmen. 
Dodala je da se nikad neće prestati baviti manekenstvom. U šali govori kako se nada da će umrijeti u štiklama na pisti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message