Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

'Moj savjet narednom Jamesu Bondu? Nemoj postati sranje!'

Craigu je definitivno dojadila uloga Jamesa Bonda i nema više nikakve nade da će ju opet preuzeti, rekao je u intervjuu u kojem je dao i savjete za svojeg nasljednika

YouTube
Video: YouTube
8 komentara

U nedavnom intervjuu za TimeOut, Daniel Craig je vrlo jasno svima dao do znanja da je ‘to to’ što se tiče Bonda u skorašnjoj budućnosti.

- Barem godinu ili dvije ne želim niti pomisliti o tome. Ne znam niti šta je naredni korak. Nemam pojma. Ne zato što pokušavam biti tajnovit. Tko zna? Trenutačno, to je to. Ne pregovaram ni sa kime ni o čemu. A kad bih i išao napraviti još jednog Bonda, radio bih to isključivo zbog novaca - konstatirao je Craig.

Da podsjetimo, dvadeset i četvrti Bond (ne brojeći neslužbene nastavke) se nastavlja na izvrsni ‘Skyfall’ , u kojem je poginula M . Bond se i dalje hrva s istim problemima koje je imao u tom filmu, dok tajnovita teroristička organizacija, SPECTRE , pokušava zavladati svijetom.

- Ma briga me. Sretno im bilo! Ono što me zanima je da ljudi nastave raditi ovo i da naprave sve boljim. I to je to - odgovorio je na pitanje zanima li ga tko će preuzeti ulogu nakon uloge u ‘Spektri’.

U nadolazećem filmu ćemo opet na redateljskom mjestu vidjeti Sama Mendesa , kao i Ralpha Fiennesa koji je preuzeo ulogu M-a u prethodnom dijelu. Na mjestu popularnog Q-a će se opet naći mladi Ben Whishaw koji se i u prijašnjem nastavku jako dobro snašao u ulozi.

- Doslovno bih rekao dvije stvari. Prvo, to je tvoja odluka, ne slušaj druge. Mislim, slušaj ih, ali na kraju dana odluka je na tvojim leđima. I nemoj biti sranje!! Nemoj biti sranje. Moraš pokazati da si sposoban. Ovakvi filmovi se više ne prave. Pa nemoj biti sranje - rekao je Craig kad je upitan da pruži savjet svom nasljedniku.

A dok svi iščekujemo dolazak ‘Spektre’ u kina , Craig je još samo jedno dodao na kraju intervjua.

- Sad više ne mogu niti zamisliti da bih napravio još jednog Bonda. Prije bih slomio ovu čašu i rasjekao vene. Ne, sad ne. Nimalo. I to je u redu. Gotovo je, samo želim sad nastaviti - zaključio je Craig.

A ulaznice za ovu pustolovinu agenta s najkraćim imenom su već sad u pretprodaji na Blitz-Cinestar pa požurite među prvima pogledati Craiga u zadnjem Jamesu Bondu!

Naši partneri pišu
Message