Show

Komentari 16

Može li manji? Srpska starleta u mini bikiniju pokazala smanjeni struk nakon operacije u Turskoj

Može li manji? Srpska starleta u mini bikiniju pokazala smanjeni struk nakon operacije u Turskoj

Korać se trenutačno odmara u Dubaiju, gdje je pozirala u mini bikiniju od pletiva, kakav je svojedobno nosila Jelena Karleuša (42). Inače, estetsku polikliniku u Turskoj nedavno je posjetila i Anina frendica Soraja

Starleta Ana Korać (27) ne prestaje demonstrirati uzak strukić otkad je nedavno izvadila rebra u estetskoj poliklinici u Turskoj. Najbolju frendicu Soraje Vučelić (34) zahvat je stajao oko 7000 eura. U Tursku je otišla na zahtjevnu operaciju jer to u Srbiji estetski kirurzi ne rade.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ana je oduvijek željela imati bujne obline i tanak struk, a jedan od motiva ulaska u reality showove bio je da zaradi novac za mnoge estetske operacije. Najviše je štedjela za operaciju sužavanja struka, zbog čega je otputovala u Tursku, u kliniku u kojoj radi jedan od najboljih estetskih kirurga - rekao je tad izvor blizak starleti.

Korać se trenutačno odmara u Dubaiju, gdje je pozirala u mini bikiniju od pletiva, kakav je svojedobno nosila Jelena Karleuša (42). Inače, estetsku polikliniku u Turskoj nedavno je posjetila i Anina frendica Soraja.

Ona je tamo, kako tvrdi prijateljima, sređivala konture lica, odnosno ubrizgavala botoks i hijaluronske filere. Cijena tih zahvata pojedinačno je oko 2500 kuna, a potrebno ih je ponavljati svakih šest mjeseci do godinu dana. (ip)

Najčitaniji članci