Obavijesti

Show

Komentari 4

Mrle i Ivanka u izolaciji snimili spot s kćeri Evom 'na daljinu'

Mrle i Ivanka u izolaciji snimili spot s kćeri Evom 'na daljinu'
5

Iako je cijela ova priča s virusom strašna i nadnaravna, iz njezine tišine u jednom kutu sobe nastao je spot. Mi smo jako zadovoljni. Ovo je spot za nagrade, koje će, nadamo se i osvojiti, poručuje Mazurkijević

VIDEO

Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević u izolaciji su bili kreativni i radišni pa su zato ovih dana izbacili sport za pjesmu 'Seagull'. Nastao je unutar projekta 'Zvučni karburator' na Silbi, kao rezultat tišine nasuprot frekvenciji 'Sailora', koji se sastoji od snimljenih zvukova grada Rijeke, a sada je dobio i video spot u režiji Romana Grozića. Nastao je tijekom karantene, a po prvi put spot su snimali bez fizičkog prisustva redatelja, koji je na snimanju bio prisutan samo putem Skypea iz Samobora, a Ivanka i Mrle iz Velike Gorice.  

POGLEDAJTE VIDEO: Evo što Mrle i Ivanka misle o Škorinoj izjavi

Pokretanje videa...

Podrška ženama: Neva Tolle, Mrle, novinarke 24sata 01:15

- Bezuspješno smo po cijeloj kući tražili zelenu tkaninu, plahte, a na kraju smo shvatili da su zidovi u kupaoni zelene boje koje smo na kraju koristili kao chroma key - sjeli smo na wc školjku i počeli snimanje. Cijelo vrijeme snimanja Romano je režirao preko drugog mobitela u Samoboru, na kojem smo bili povezani preko Skypea. Nakon snimanja poslali smo mu materijale koje je on dodatno s montažerom Davorom Klarićem montirao - ispričao nam je Mrle o snimanju.

U spotu je, poput prave glumice glavnu ulogu zauzela kći Ivanke i Mrleta, osmogodišnja Eva.

- Iako je cijela ova priča s virusom strašna i nadnaravna, iz njezine tišine u jednom kutu sobe nastao je spot. Mi smo jako zadovoljni jer ustvari nigdje nije vidljivo da je to rad koji je nastao u teškim okolnostima, a Romano Grozić je cijeli projekt digao na visoku estetsku razinu, o kakvoj smo do sad mogli samo sanjati. Ovo je spot za nagrade, koje će, nadamo se i osvojiti - poručuje Ivanka Mazurkijević i poziva vas da im se 17.7. pridružite u Rijeci ispred Exportdrva kada će projekt biti prezentiran i uživo. 

Sastavni dio cjelokupnog projekta ‘Sailor’ je i zvučni karburator, jedinstveni projekt Damira Martinovića  i Ivanke Mazurkijević, nastao uz pomoć suradnika Vanje Travaša, Andreja Škedela, Zdravka Lenca, i Ariane Suše, koji uz pomoć zvuka vode stvara skulpture od soli, a u kojem glazba obavija središnju misiju - materijaliziranje zvuka grada.

Projekt je započeo snimanjem zvuka grada s Trsatske gradine pri čemu su snimljeni i obrađeni zvukovi korišteni za kontrolu disperzije, pri čemu nastaje 'živa skulptura' od soli - instalacija koja raste i tvori novi prostor pod utjecajem zvuka.

Uz prezentaciju izvedbenog projekta ‘’zvučni karburator’’ te dvije pjesme s albuma ‘Sailor’, među kojima će biti predstavljen i ‘Seagull’,  17.7. u Rijeci ispred Exportdrva Mr.Lee& IvaneSky na video wallu će predstaviti izvedbeni projekt koji je radio arhitektonski dvojac MR2 – Miroslav Rajić i Jurica Račić, nakon čega slijedi trosatni koncert Leta 3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'
ivo ODUŠEVILA PUBLIKU

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'

SLAVONSKI BROD: Srpska pjevačica Marija Šerifović oduševila je obožavatelje u Slavonskom Brodu, a posebnu je poruku uputila našem ovogodišnjem predstavniku na Eurosongu Baby Lasagni i svim njegovim obožavateljima. 'Želim vam, mojim susjedima, da iduće godine Eurosong bude u Zagrebu', rekla je pjevačica. Prisjetimo se, Marija je i sama pobijedila na ovom natjecanju 2007. godine s pjesmom 'Molitva'.

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'
'GLUPOST NAD GLUPOSTIMA'

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'

ZAGREB: Iako će obožavatelji iz svih krajeva Lijepe Naše sutra navijati za Baby Lasagnu i 'Rim Tim Tagi Dim', Eurosong ipak nije za svakoga. Zagrepčanin je podijelio svoje dojmove o najvećem pjevačkom natjecanju na svijetu. 'To je danas glupost nad glupostima', rekao je i prisjetio se svoje omiljene izvedbe na Eurosongu - pjesme Džuli s kojom je Daniel Popović predstavljao Jugoslaviju 1983.
Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni
'ROKAJ BABY'

Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni

U pjesmi je nekoliko puta 'mijauknuo' te otplesao prepoznatljivi 'Rim Tim Tagi Dim' ples