Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Muji se ostvarila životna želja: Dobio je večeru s Majom Šuput

Prošle sezone Janko Popović Volarić upitao je Muju da li bi više volio osvojiti večeru sa Šuput ili pobijediti na Supertalentu, na što mu je on ekspresno odgovorio da bi definitivno odabrao večeru...

Foto: Nova TV
17 komentara

U četvrtoj epizodi Supertalenta najveće iznenađenje dočekat će natjecatelja Muju Memića kojem će se ostvariti životna želja. Mujo je nekolicini gledatelja poznat od 2016. kada je prvi put nastupao u ovom showu. Prošle sezone se također došao predstaviti sevdahom, ali i upoznati Maju Šuput (39), da bi ove godine došao opet i to, kako kaže, da bi 'vidio svoju simpatiju'.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1201471 / ]

- Maja mi je uvijek bila draga i kao žena i kao pjevačica, to sam već javno iznio. Moje simpatije prema Maji se nisu promijenile. Došao sam je ponovno vidjeti jer poslije onog nastupa je nisam vidio pa sam je poželio - rekao je Mujo.

Foto: Nova TV

Prošle sezone Janko Popović Volarić (38) ga je upitao da li bi više volio osvojiti večeru sa Šuput ili pobijediti na Supertalentu, na što mu je Mujo ekspresno odgovorio da bi definitivno odabrao večeru. Treća sreća osmjehnula se Muji, pa mu je produkcija showa odlučila ispuniti životnu želju - Mujo je dobio večeru s Majom. Kako je protekla večera, gledatelji će imati priliku vidjeti ove nedjelje.

Foto: Nova TV

Zorica Sekulić, također Majina obožavateljica, predstaviti će se pjesmom Danijele Martinović, 'Neka mi ne svane'.

DJEVOJKA GA PODRŽAVA Slikar 'Kitasso': Osigurao sam svog 'pitona' na 320.000 kuna

- Smatram da imam sluha i da imam talent. Moj stil je većinom zabavna glazba, a uzor mi je Šuput. Voljela bih biti bolja od nje, ili bar približno, tu negdje - rekla je Zorica koja bi iznos glavne nagrade uložila u svoj videospot.

Foto: Nova TV

Od pjevača će biti i šesnaestogodišnji Josip Požgaj, koji, kako kaže, pjeva još od vrtićkih dana, a jednog dana vidi se kao uspješan glumac i pjevač u Hollywoodu.

Foto: Nova TV

Od plesača gledatelje će zasigurno zaintrigirati Brazilac Diego Siqueira koji već osam godina živi u Hrvatskoj. Povod njegovom dolasku u Hrvatsku, ističe, bio je taj što je želio iskusiti nešto novo i dokazati samom sebi da može postići više u životu.

- Ja sam plesač koji voli jezike, umjetnost, glazbu, ljude i povijest. Dolazim iz siromašne obitelji koja me naučila da ako se borim za svoje snove i ustrajem u tome mogu učiniti sve. Sada živim svoje snove - rekao je Diego i zaključio: 'Najteže mi je bilo napraviti prvi korak, ali nakon prvog koraka znao sam da će me život dovesti tamo gdje trebam biti!'

Foto: Nova TV

Svoje plesno umijeće pokazat će i Osječanka Edina Mišković koja ističe da je za nju ples nešto posebno što ju je oduvijek privlačilo.

- Ples je u meni jedna emocija. Predstavit ću se emotivnim plesom, pokretom uz glazbu - otkrila je.

Foto: Nova TV

Riječanka Sara Saršon ispred žirija otplesat će trbušni ples za kojega smatra da nije dovoljno cijenjen u Hrvatskoj.

- Kod nas su ljudi još zatvoreni i imaju određene stereotipe o plesu. Ovo je moj treći dolazak u Supertalent i ostavit ću sve bez daha! - odlučna je Sara.

Foto: Nova TV

Žiri će bez daha pokušati ostaviti i sedmogodišnji Niko Žiher koji će se predstaviti mažoret plesom u kojega se zaljubio vidjevši sestru kako pleše. Plesati je počeo prije dvije godine, član je udruge Garešničkih mažoretkinja, a u dječjoj kategoriji osvojio je do sada 13 zlatnih medalja.

Foto: Nova TV

Od plesača će biti i plesna skupina Modus iz Zagreba koja se bavi plesom, edukacijom i natjecateljskim plesom u modernom plesu, jazzu i showu te su već 19 godina u reprezentaciji Hrvatske.

- U showu očekujemo zadovoljstvo djece, da im to bude motiv i poticaj za dalje - rekla je trenerica.

Foto: Nova TV

Naklonost žirija pokušat će osvojiti i plesni par Fusion, Valentina i Ivan koji zajedno plešu nešto manje od godinu dana.

- Rekli s nam da između nas ima dobra plesačka vibra, pa smo to odlučili iskoristiti i doći na Supertalent! - rekla je Valentina.

Foto: Nova TV

S talentom govorenja unatrag žiri će pokušati osvojiti Klara Jurković, a nevjerojatan talent otkrit će Siniša Matijević koji crta i vozi bicikl s povezom na očima.

Foto: Nova TV

- Pošto sam sam u selu, navikao sam se da se sam snalazim. Svoj talent bih opisao tako što je to meni od rođenja dato i to se ne može naučiti - rekao je Siniša i dodao: 'Slikanje i kiparstvo mi je bijeg iz nekog realnog svijeta i kad slikam, svi moji problemi nestaju.'

Foto: Nova TV

Naši partneri pišu
Message