Obavijesti

Show

Komentari 3

Muk među farmerima nakon odabira slugu, Miriam i Josipa

Muk među farmerima nakon odabira slugu, Miriam i Josipa
5

Gazdarica Anamarija najavila je farmerima kako ovoga puta s njom nema šale. Ni Miriam, a ni Josipu nije dobro sjela odluka, a Josipa su, pogodile njezine riječi...

VIDEO

Želim pokazati da ja ovu farmu mogu dovesti do jednog lijepog nivoa, a ne da mi okrenu glavu kao što je bilo prvi puta, kazala je Gazdarica Anamarija i najavila farmerima kako ovoga puta s njom nema šale.

Prije nego što je imenovala sluge, rekla je kako je ovoga puta odluka isključivo njezina, za razliku od prošlog gazdovanja te je odabrala Miriam i Josipa za sluge.

- Izabrala sam je ne iz razloga jer je mrzim i što mi nije draga, nego iz tog razloga što dva mjeseca ovdje slabo se pokretala. Pokrenula se u jednom tjednu kada je bila sluškinja, to ne pali. Mislim da ovoj zajednici to ne treba - obrazložila je zašto je odabrala Miriam, a kao razlog zašto je Josip sluga navela je da želi da bude korak do doma.

Ni Miriam, a ni Josipu nije dobro sjela Anamarijina odluka, a Josipa su, kako kaže, najviše pogodile njezine riječi. 

- Znam da je to korak ispadanju, želi da odem s farme. To baš nije trebala reći, ali dobro, to je naša Anamarija - rekao je Josip.

- Ja mislim da Anamarija mene ponižava! Dosad sam sumnjao u to, a sada sam siguran. Ona od mene želi napraviti budalu i sad se ja malo igram s njom. Anamarija je osoba od noćnih izlazaka, da ne govorim nešto drugo, a ja sam čovjek od familije. Njezin izbor je da postane slavna, da pokaže guzicu - dodao je.

Miriam je kazala kako je Anamarija postavljena za Gazdaricu kako bi ju se zaštitilo, a da će biti sluga, bilo joj je za očekivati. 

- Ti nekoga kruhom ili cvijećem, a on tebe nečim još gorim. Tako se ja osjećam sada. Ja sam Anamariju stalno hvalila, od početka, poticala sam ju na nešto lijepo da promijeni neke stvari kod sebe i onda mi se to ovako vrati. Hvala - poručila je Miriam Anamariji.

- Da nije nagrade i da smo mi došli ovdje i skupili se, nema veze što se ne poznajemo, to bi bio sasvim drugačiji život - zaključio je Josip koji je odlučio kako više neće biti fin i pristojan prema Anamariji.

Blaženka se vraća na Farmu

Zahvaljujući glasovima farmera, Blaženka, koja je farmu napustila prije tri tjedna, ponovno postaje dio farmerske ekipe. Budući da su i ona kao i Nedjeljko, Sara i Marija imali jednak broj glasova, voditeljica Mia dala je Anamariji kao Gazdarici na volju da sama odabere koga želi vratiti na farmu ili da se konzultira s ostalim farmerima. Tako je više glasova farmera prevagnulo za Blaženku. No, čini se kako su se farmeri kasnije propitivali jesu li donijeli dobru odluku u vezi Blaženke. Anamarija je priznala Anni da se povela za njezinim glasom i da je Anna rekla neko drugo ime, da bi se ona isto odlučila. 

- U igri si. Moraš si opasnost eliminirati, a ne dovoditi ju - rekla je Anna Anamariji.

Kako je Blaženka često bila u žarištu svađa, vidjet ćemo hoće li njezin povratak ujedno značiti i rasplamsavanje starih nesuglasica.

Farmere je posjetio Mentor Joža koji je doveo čovjeka s plugom koji je učio farmere orati. Najradosniji bio je Josip, a to je primijetio i Mentor Joža. 

- Ovo veselje koje vidim kod Josipa, mislim da smo ga trideset godina povratili unatrag u mlade dane. On živi za to oranje - izjavio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa
KRAJ NATJECANJA

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa

Nemo i pjesma 'The Code' osvojili su najviše bodova žirija, a nakon glasova publike su odnijeli pobjedu

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna
SVI PLEŠU

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna

Naš predstavnik nastupa 23. po redu u velikom finalu, kladionice mu predviđaju pobjedu, cijelu Hrvatsku, ali i Europu, zahvatila je prava Lasagna-manija..
Razbila se u sitne komadiće: Nemo su oštetili osvojen trofej nakon pobjede na Eurosongu...
ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Razbila se u sitne komadiće: Nemo su oštetili osvojen trofej nakon pobjede na Eurosongu...

Tijekom izvođenja pobjedničke pjesme došlo je do nezgode i Nemo su razbili osvojenu statuu